VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeRehabilitacija in dobro počutjeMasažni aparati & blazine10 paketov 2.0 vtičnic nadomestnih blazinic Masažni obliž z ročno elektrodo White

10 paketov 2.0 vtičnic nadomestnih blazinic Masažni obliž z ročno elektrodo White

ID: 21277789
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Obliži postavljajo vašo varnost na prvo mesto. Naše blazinice se zlahka oprimejo vaše kože, hkrati pa zagotavljajo učinkovito električno stimulacijo mišic za vaše mišice, hkrati pa so udobne in varne.

 

Profesionalna kakovost: našitki postavljajo vašo varnost na prvo mesto. Naše blazinice se zlahka oprimejo vaše kože, hkrati pa zagotavljajo učinkovito električno stimulacijo mišic za vaše mišice, hkrati pa ostanejo udobne in varne.

Za večkratno uporabo: zaščitite okolje in hkrati zaščitite svojo kožo pred poškodbami. Ta paket z 10 elektrodnimi blazinicami se lahko uporabi večkrat.

Lepljive: naše blazinice za stimulacijo mišic so opremljene z lepljivim elektrodnim gelom, ki se premika z vašim telesom, da zagotovi dolgotrajen in udoben oprijem, brez ščipanja ali nastavljanja.

Udoben oprijem: naše nadomestne blazinice imajo mehko podlago, ki zagotavlja manj dražečo rešitev za tiste, ki iščejo terapevtsko lajšanje nelagodja.

 

Tehnični podatki:

Barva: Bela

Materiali: netkana tkanina, prevodna ogljikova folija, hidrogel in nosilna folija

Velikost 1: 5 x 9 x 0,5 cm

Velikost 2: 5 x 10 x 0,5 cm

 

Paket vključuje:

10 x blazine

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:20:09 GMT