Išči
Big BangIzdelkiLikanje in šivanjeLikalniki in dodatki10 paketov gobic za odstranjevanje vlaken iz pralnega stroja L

10 paketov gobic za odstranjevanje vlaken iz pralnega stroja L

ID: 21275272
Novo
20,49 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 16.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšajte učinkovitost pranja z 10-paketnimi gobicami za odstranjevanje vlaken iz pralnega stroja, ki so izdelane iz trpežne PU gobe za učinkovito odstranjevanje vlaken in dlak. Te gobe imajo trislojni filtrirni sistem.

 

Učinkovito odstranjevanje vlaken: 10-paketne gobice za odstranjevanje vlaken iz pralnega stroja so zasnovane za učinkovito odstranjevanje dlak hišnih ljubljenčkov in vlaken s perila. Te gobe, izdelane iz PU gobe, ponujajo trislojni filtrirni sistem, ki učinkovito čisti in absorbira nečistoče.

Primerne in za večkratno uporabo: te gobice za odstranjevanje vlaken so izdelane iz primerne PU gobe in so zasnovane za večkratno uporabo. So enostavni za čiščenje in vzdrževanje ter zagotavljajo dolgotrajno delovanje pri negi perila.

Vsestranska uporaba: te gobice, ki so primerne tako za čiščenje kot kopanje, ne odstranjujejo le vlaken, ampak tudi absorbirajo ostanke in nečistoče. Njihova črna barva pomaga pri enostavnem prepoznavanju zbranih odpadkov, kar zagotavlja temeljito čiščenje.

Tehnični podatki:

Barva: Črna

Velikost: S: 6x6x2 cm

M: 7x7x2 cm

L: 11x11x2 cm

Material: PU goba

Paket vključuje:

10 x gobic za odstranjevanje vlaken

Cached: Wed, 17 Jul 2024 09:15:01 GMT