Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časKolesarska opremaDodatki za kolesarjenje14 delni set za popravilo zračnic – krpanje koles

14 delni set za popravilo zračnic – krpanje koles

ID: 20497837
8,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 30.5. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Komplet za popravilo koles.  Komplet za popravilo pnevmatik vsakemu lastniku dvokolesnika olajša učinkovito sestavljanje, popravilo ali spreminjanje pnevmatik in zračnic, odvisno od potreb.

 

14-delni set za popravilo zračnic je izdelek, ki ga mora imeti vsak kolesar. Gre za komplet, ki vsebuje vse potrebne pripomočke za hitro in učinkovito popravilo zračnic na kolesu. S tem setom boste lahko hitro in enostavno popravili zračnico, ne glede na to, kje se nahajate. Set vsebuje vse potrebne pripomočke, kot so lepilo, krtača, obliži in drugi. Poleg tega je set opremljen tudi z ročno tlačilko, ki vam omogoča, da zračnico napolnite s potrebnooličino zraka. Vse pripomočke lahko enostavno shranite v priročni torbici, ki je priložena setu. 14-delni set za popravilo zračnic je izdelan iz kakovostnihov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivo delovanje. Set je primeren za uporabo na različnih vrstah koles, kot so gorska kolesa, cestna kolesa, treking kolesa in drugi. Če iščete zanesljiv in kakovosten set za popravilo zračnic, je 14-delni set za popravilo zračnic zagotovo prava izbira. Ne samo, da vam bo olajšal popravilo zračnic, ampak vam bo tudi prihranil čas in denar. Komplet za popravilo koles. Komplet za popravilo pnevmatik vsakemu lastniku dvokolesnika olajša učinkovito sestavljanje, popravilo ali spreminjanje pnevmatik in zračnic, odvisno od potreb. Vsak kolesar, ki redno potuje s kolesom, bi moral dobiti osnovni komplet za popravilo. V primeru puščanja je vredno imeti tak komplet pri roki, zahvaljujoč kateremu lahko preprosto odpravite napako. V ponudbi dodatkov so tudi kompleti ključev in lopatic, s katerimi lahko sami zamenjate zračnico iz platišča. Zahvaljujoč tovrstnim izdelkom je menjava in popravilo zračnice doma veliko hitrejše in prijetnejše. Vse zapakirano. kolesni ključ lepilo rezila platišča cevni obliž strgalo za utrjevanje zračnice Ko prilepite obliž na zračnico, počakajte 3 minute, nato preverite, ali zračnica pušča zrak.
Tehnične podrobnosti
Oprema za kolo
orodje za kolo
Cached: Wed, 29 May 2024 09:34:37 GMT