VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

20537889 TESLA TA53FFUL-1832IAW

ID: 20537889ID:
699,99 €
izberi možnost:
brez montaže
z montažo
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od srede, 1.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Tesla klimatska naprava poskrbi za prijetno hlajenje in gretje prostora ter odstranjuje vlago iz prostora. Ponaša se z možnostjo upravljanja preko mobilne aplikacije in s pametnim odtaljevanjem zunanje enote v primeru zamrznitve.

 

Tesla klimatska naprava poskrbi za prijetno hlajenje prostora v poletnih mesecih in za gretje v hladnejših dneh leta. Poleg tega omogoča odstranjevanje vlage iz prostora, do 1,6 kg/h. Nudi preprosto upravljanje preko priloženega daljinskega upravljalnika, ki nudi tudi funkcijo spremljanja temperature prostora. Daljinski upravljalnik pošlje signal o temperaturi klimatski napravi, ki nato optimizira delovanje za doseganje optimalnega udobja in prijetne temperature. Klimatsko napravo lahko preko Wi-Fi povezave upravljate preko mobilne naprave in s tem poskrbite, da vas ob prihodu domov pričaka prijetno ohlajen oziroma ogret prostor.

Če želite hitro doseči želeno temperaturo prostora hitro, lahko izberete način turbo. Klimatska naprava preprečuje širjenje gliv in bakterij s funkcijo proti glivicam, ki se samodejno zažene po izhodu iz načina hlajenja in razvlaževanja. Za prilagoditev smeri pretoka zraka, lahko uporabite funkcijo horizontalnega usmerjanja zraka lopute. Če kondenzator v načinu ogrevanja v času nizkih zunanjih temperatur zamrzne, klimatska naprava samodejno zažene inteligentni način odtaljevanja. 

Tehnične podrobnosti
Vrsta klimatske naprave
notranja in zunanja enota
Največja moč hlajenja [kW]
5.1
Garancija v letih
3
Cached: Sat, 27 Apr 2024 09:20:47 GMT