Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeMoja delavnicaRočno orodje3-delni komplet nadomestnega orodja za ročaj golfa

3-delni komplet nadomestnega orodja za ročaj golfa

ID: 21280686
Novo
31,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 19.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Nadgradite svojo igro golfa s 3-delnim kompletom orodij za zamenjavo ročajev za golf. Ta obsežen komplet vključuje odstranjevalec oprijema, dvostransko rezilo za kavelj za lepilni trak in objemko za oprijem, kar zagotavlja vse, kar potrebujete za preprosto zamenjavo oprijema.

 

Enostavno odstranjevanje ročajev: s tem kompletom orodij za zamenjavo ročajev za golf je odstranjevanje starih ročajev enostavno. Njegova ergonomska oblika in primerna konstrukcija omogočata udoben in trden oprijem, kar vam omogoča, da enostavno zasukate in snamete tudi najbolj trdovratne prijeme, ne da bi poškodovali palice.

Vsestranski in popoln: Ta 3-delni komplet vključuje vse, kar potrebujete za uspešno zamenjavo ročaja. Vsebuje orodje za odstranjevanje oprijema, dvostransko rezilo za kavelj za lepilni trak in objemko za oprijem, kar zagotavlja celovito rešitev za vse vaše potrebe po namestitvi oprijema.

Rešitev, ki prihrani čas: poslovite se od zamudnih menjav ročajev. Ta učinkovit komplet orodij poenostavi postopek in vam omogoča hitro odstranitev starih ročajev in natančno namestitev novih. Porabite manj časa za vzdrževanje in več časa za izpopolnjevanje svojega zamaha na progi.

Tehnični podatki:

Barva: večbarvna

Velikost: 15,5x1,7x2,5 cm

Material: guma+plastika+orodno jeklo

Paket vključuje:

3 x komplet nadomestnega orodja za golf Grip

Cached: Thu, 18 Jul 2024 07:32:38 GMT