VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoKozarci in skodelice3-delni odpirač za šibke roke, večnamenski odpirač za pločevinke Red

3-delni odpirač za šibke roke, večnamenski odpirač za pločevinke Red

ID: 21278518
19,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Odpirač za pločevinke daje vašim rokam moč, da odprete katero koli pločevinko, kozarec ali steklenico. Praktično, udobno, prihrani čas in moč ter ne obremenjuje vašega občutljivega zapestja in vezi!

 

Široka uporaba: Zasnovan za majhne roke, starejše. ročaj za enostaven oprijem, idealen za mokre pločevinke, mokre roke, omejeno gibljivost rok in poškodbe rok. Komplet večfunkcijskih odpiračev za steklenice in silikonskih odpiračev za pločevinke iz nerjavečega jekla daje vašim rokam moč, da v hipu odprete kateri koli pokrov za pločevinke, zamaške za steklenice ali kozarce.

Nedrseča blazinica za odpirač pločevink: izdelana je iz visokokakovostnega silikona za živila, nedrseča, prilagodljiva in visoko odporna, kar vam lahko pomaga pri preprostem odpiranju pločevinke ali steklenice. Nedrseča blazinica zagotavlja odličen oprijem pri odpiranju trdovratnih pločevink in preprečuje drsenje predmetov tudi z mokrimi rokami.

Enostaven za uporabo: Ergonomsko oblikovan in enostaven za uporabo s 4 različnimi ročaji pločevink. Več velikosti čeljusti ustreza večini pločevink/zamaškov ali pokrovov za steklenice. Poskrbite za varnost, tudi če imate mokre roke, ne skrbite za šibke roke. Nedrseč oprijem in gumijast notranji oprijem pomagata odpreti tudi najbolj trdovratne pokrove pločevink in steklenic.

Tehnični podatki:

Material: PP + Silikon + Nerjaveče jeklo

Velikost: Odpirač za pločevinke: 22,5x9x2 cm

Odpirač za steklenice: 14,5x5,8x3 cm

Silikonska podloga: 14,2 cm Premer

Paket vključuje:

1 x odpirač za konzerve

1 x odpirač za steklenice

1 x silikonska blazinica

Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:19:51 GMT