VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureDodatki za mobilne telefoneZaščitna stekla3-paketna zaščita za objektiv kamere iz kaljenega stekla za Motorola Motorola Moto G10

3-paketna zaščita za objektiv kamere iz kaljenega stekla za Motorola Motorola Moto G10

ID: 21276555
7,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 27.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zaščitite lečo fotoaparata Motorola Moto G10 s tem paketom treh zaščit za leče iz kaljenega stekla. Ti ščitniki so narejeni iz visokokakovostnega aluminijastega stekla in nudijo vrhunsko zaščito pred praskami, odrgninami in udarci.

 

Kristalno čista jasnost: Doživite vrhunsko jasnost z našo visoko prosojno zaščito za leče iz kaljenega stekla. Zagotavlja kristalno čisto kakovost slike brez ogrožanja delovanja kamere vašega telefona.

Zaščita, odporna na praske: Naša zaščita za objektiv fotoaparata je izdelana iz vrhunskega kaljenega stekla in se ponaša z izjemno trdoto, da se učinkovito upre praskam in praskam zaradi ključev, kovancev in drugih vsakdanjih predmetov.

Enostavna namestitev in brez mehurčkov: namestitev zaščite za leče je preprosta zaradi natančnih izrezov in samolepilne površine. Paket vključuje alkoholne robčke, ki zagotavljajo čist nanos brez mehurčkov.

Tehnični podatki:

Barva: prozorna

Velikost: Dolžina: 3 cm Širina: 2 cm Višina: 0,1 cm

Material: Visoko aluminijasto steklo

Paket vključuje:

Zaščita za objektiv kamere x 3

Alkoholna blazinica x 3

Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:20:18 GMT