Išči
Big BangIzdelkiOgrevanje, hlajenje & kvaliteta zrakaVzdrževanje zrakaVlažilniki in osvežilniki3L vlažilec z dvojnim pršenjem s 3 stopnjami pršenja, samodejnim izklopom Green

3L vlažilec z dvojnim pršenjem s 3 stopnjami pršenja, samodejnim izklopom Green

ID: 21264640
Novo
55,48 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 7.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Betatechno
Na voljo še 1 ponudba od 55.49 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta vlažilnik zraka, zasnovan z mislijo na preprosto uporabo, ima funkcije, ki olajšajo vzdrževanje. S širokim ustjem za enostavno polnjenje in čiščenje zagotavlja izkušnjo brez težav.

 

Enostavno polnjenje in čiščenje: Vlažilnik zraka izstopa po svoji uporabniku prijazni zasnovi z veliko odprtino na vrhu, ki omogoča preprosto dodajanje vode. Čiščenje je prav tako hitro, saj lahko z minimalnim naporom vzdržujete čisto in higienično okolje.

Tri stopnje pršenja, prilagodljiv nadzor: Prilagodite svojo izkušnjo vlažnosti s tremi stopnjami pršenja. Uživajte v svobodi prilagajanja intenzivnosti megle glede na vaše želje, kar omogoča osebno in udobno vzdušje v prostorih do 10 kvadratnih metrov.

10-urni samodejni izklop, zaščita pred suhimi opeklinami: doživite brezskrbnost z inteligentnimi funkcijami. Vlažilec se samodejno izklopi po 10 urah neprekinjene uporabe, s čimer prepreči porabo energije in spodbuja varnost. Z zaščito pred suhimi opeklinami lahko zaupate, da je vaša naprava opremljena za dolgotrajno uporabo brez ogrožanja varnosti.

Prenosna zasnova z dvojnim pršenjem: zaradi prenosne in ergonomske zasnove je idealen spremljevalec za vsak prostor. Njegov način dvojnega pršenja proizvaja močno meglo brez močenja površin, kar zagotavlja priročno in prenosno rešitev za vaše dobro počutje.

 

Tehnični podatki :

Velikost: 26x14,6x14,6 cm

Material: ABS+ elektronske komponente

Uporabna površina: približno 10 kvadratnih metrov

Moč: 3W

Vhodna napetost: DC5V/1A

Osvetlitev: pisane luči

Čas pršenja: 10h

Način pršenja: dvojno pršenje, alternativno pršenje, enkratno pršenje

Čas uporabe: 30 ur za dvojno pršenje s polno vodo/60 ur za enkratno pršenje

 

Paket vključuje:

1 x vlažilec zraka

1 x USB kabel

1 x uporabniški priročnik

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Wed, 17 Jul 2024 10:44:16 GMT