VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

3WAY ABS Pro Filament 1,75 mm Bela 1 kg

ID: 21029002
28,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 18.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: 3WAY d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Filament, ki je bil posebej zasnovan za optimalno uporabniško izkušnjo in visokokakovostne rezultate. Ta material je namenjen za FDM 3D tiskalnike, ki so najbolj razširjeni in dostopni modeli 3D tiskalnikov na trgu. Omogoča natančno tiskanje in je primeren za širok spekter uporabe.

 

Material ABS

Material ABS, ali akrilonitril butadien stiren, je tehnično dovršen in je v primerjavi s PLA bolj odporen na udarce in višje temperature. Je robusten material, ki ga je mogoče brusiti in strojno obdelati, zaradi česa so 3D modeli natisnjeni z tem filamentom izjemno trpežni in primerni za široko paleto uporabe.


Idealen za vse

3WAY ABS Pro 3D filament je idealna izbira za izdelavo prototipov, a je hkrati zaradi svoje uporabniku prijazne narave primeren za vse uporabnike. Priporočena je uporaba ogrevane komore in prilagajanje temperature ekstruderja za najboljše rezultate tiskanja. Od profesionalnih uporabnikov, do domačih navdušencov je ta filament primeren za vse. Uporablja se lahko tako za izdelavo profesionalnih rešitev kot tudi vaših najljubših figuric.


Visoka kakovost je na prvem mestu

Filamenti so nenehno testirani v 3WAY podjetju na različnih 3D tiskalnikih, zato da bilo mašenje šobe kar se da redek pojav. Poskrbljeno je tudi, da se preskakovanje ekstruderja zaradi filamenta dogaja čim manjkrat. 3WAY filamenti imajo tudi dober oprijem plasti in se ne zlomijo hitro. Poleg tega pa je poskrbljeno za enakomeren premer filamenta po celotni dolžini tako, da bo vaše doživetje v 3D tiskanju kar se da mirno.


Estetsko dovršen

Vsestranskost tega filamenta za 3D tiskalnik omogoča, da je primeren za vsakogar, ki želi dobiti visokokakovostne in estetsko dovršene 3D tiske. S svojo belo barvo ta filament prinaša dodatno estetsko vrednost vašim kreacijam, kar zagotavlja, da bodo vaši izdelki vizualno privlačni, funkcionalni in vzdržljivi.

Skupno gledano, 3WAY ABS Pro filament za 3D tiskalnik ponuja profesionalno kakovost tiskanja z odlično vzdržljivostjo in odpornostjo, kar doprinese zadovoljstvo vsakomur, ki išče zanesljivost in visoko zmogljivost v svetu 3D tiskanja.


Priporočene nastavitve

Temperatura šobe: 230-260°C

Temperatura mize: 90-110°C

Upoštevajte, da se temperatura šobe ter mize razlikuje glede na uporabo različnih 3D tiskalnikov.

Tehnične podrobnosti
Premer filamenta [mm]
1.75
Teža filamenta [kg]
1
Garancija v letih
0
Cached: Fri, 12 Apr 2024 12:27:29 GMT