VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

3WAY PLA Pro Filament 1,75 mm Rumena 1 kg

ID: 21028979
28,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 18.4. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: 3WAY d.o.o.
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
3WAY PLA Pro filament (polilaktična kislina) je filament, zasnovan za kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Gre za tehnični filament, ki je namenjen za FDM 3D tiskalnike. PLA filament je biološko razgradljiv material za 3D tiskanje. Izdelan je iz organskih virov in je enostaven za uporabo.

 

Material PLA

PLA je biološko razgradljiv, trajnosten in varna polimerna snov, ki izhaja iz organskih virov. Je najpogosteje uporabljen filament za 3D tiskanje. 3WAY PLA Pro filament (polilaktična kislina) je zasnovan za kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Gre za tehnični filament, ki je namenjen za FDM 3D tiskalnike. Zagotavlja konstanten premer, kar zagotavlja, da se filament med tiskanjem ne bo zataknil. PLA hitro vpije vlago, zato je priporočljivo, da ga hranite v zaprtih prostorih. Če je izpostavljen visokim temperaturam, se lahko deformira.


Idealen za vse

3WAY PLA Pro 3D filament je idealna izbira za izdelavo prototipov, a je hkrati zaradi svoje uporabniku prijazne narave primeren za vse uporabnike. Priporočena ja uporaba ogrevane komore in prilagajanje temperature ekstruderja za najboljše rezultate tiskanja. Od profesionalnih uporabnikov, do domačih navdušencov je ta filament primeren za vse. Uporablja se lahko tako za izdelavo profesionalnih rešitev kot tudi vaših najljubših figuric.


Visoka kakovost je na prvem mestu

Filamenti se nenehno testirajo v 3WAY podjetju na različnih 3D tiskalnikih, zato da bilo mašenje šobe kar se da redek pojav. Poskrbljeno je tudi, da se preskakovanje ekstruderja zaradi filamenta dogaja čim manjkrat. 3WAY filamenti imajo tudi dober oprijem plasti in se ne zlomijo hitro. Poleg tega pa je poskrbljeno za enakomeren premer filamenta po celotni dolžini tako, da bo vaše doživetje v 3D tiskanju kar se da mirno.


Estetsko dovršen

Vsestranskost tega filamenta za 3D tiskalnik omogoča, da je primeren za vsakogar, ki želi dobiti visokokakovostne in estetsko dovršene 3D tiske. S svojo rumeno barvo ta filament prinaša dodatno estetsko vrednost vašim kreacijam, kar zagotavlja, da bodo vaši izdelki vizualno privlačni, funkcionalni in vzdržljivi.

Skupno gledano, 3WAY ASA Pro filament za 3D tiskalnik ponuja profesionalno kakovost tiskanja z odlično vzdržljivostjo in odpornostjo, kar doprinese zadovoljstvo vsakomur, ki išče zanesljivost in visoko zmogljivost v svetu 3D tiskanja.


Priporočene nastavitve

Temperatura šobe: 190-230°C

Temperatura mize: 0-60°C

Upoštevajte, da se temperatura šobe ter mize razlikuje glede na uporabo različnih 3D tiskalnikov.

Tehnične podrobnosti
Premer filamenta [mm]
1.75
Teža filamenta [kg]
1
Garancija v letih
0
Cached: Sun, 14 Apr 2024 13:37:38 GMT