VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domVrtno pohištvoVrtne garniture4-sedežna garnitura vrtnega pohištva - kavč, 2 fotelja in 1 mizica za kavo s polico - pocinkana jeklena cev in PVC trakovi - odstranljive blazine, ki jih je mogoče prati - črna

4-sedežna garnitura vrtnega pohištva - kavč, 2 fotelja in 1 mizica za kavo s polico - pocinkana jeklena cev in PVC trakovi - odstranljive blazine, ki jih je mogoče prati - črna

ID: 21219373
-6 %
459,99 €
429,99 €
Prihranek  30,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 6.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Uytie Home
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
4-sedežna garnitura vrtnega pohištva - kavč, 2 fotelja in 1 mizica za kavo s polico - pocinkana jeklena cev in PVC trakovi - odstranljive blazine, ki jih je mogoče prati - črna

 

Opis

Lep dizajn

Retro rjava dekoracija iz PVC trakov daje izdelku edinstven retro slog in občutek mode, kar ga naredi za čudovito zunanjo dekoracijo. Dizajn se osredotoča ne le na funkcionalnost, temveč tudi na estetiko.

Vsestranskost

Komplet kavča je opremljen z nizko mizo, pod nizko mizo pa je predal, ki uporabnikom nudi dodaten shranjevalni prostor in enostavno shranjevanje revij, knjig in drugih predmetov, kar olajša organizacijo in urejenost življenja. Ta vsestranskost naredi ta izdelek idealen za vsak prostor, saj je tako praktičen kot dostopen.

Udobnost

Sedežna blazina, opremljena s produktem, je snemljiva in pralna prevleka iz tkanine, sestavljena iz visokokakovostnega 220-gramskega blaga in napolnjena z gobico visoke gostote, ki uporabnikom nudi mehko in udobno sedenje. Široko sedenje vam omogoča, da dlje časa sedite na kavču, ne da bi se utrudili.

Trajnost

Ta izdelek uporablja strukturo iz galvaniziranih jeklenih cevi, kar daje celotnemu kompletu kavčev odlično trajnost in stabilnost. Struktura jeklenih cevi se ne rjavi enostavno, kar zagotavlja, da ima izdelek dolgo življenjsko dobo in ostane v dobrem stanju tudi v vlažnih ali zahtevnih okoljih.

Enostavno čiščenje

Pladenj iz kaljenega stekla je enostaven za čiščenje. Preprosto obrišite, da obnovite gladko površino. To zmanjšuje čas in trud, porabljen za čiščenje, in uporabnikom nudi več udobja.

Specifikacije

Material: Jekleni cevni, PVC, Kaljeno steklo, Gobica

Dimenzije izdelka: kavč 114*57*80 cm; fotelj 62*57*80 cm; nizka miza 80*45*39 cm

Teža izdelka: 48 kg

Nosilnost: 150 kg

Potrebna montaža.

Dva paketa se lahko dostavita ločeno.

Opozorila

Če imate še kakšna vprašanja, nas prosim kontaktirajte.

Prosimo, upoštevajte, da barva izdelka lahko variira glede na dejanski izdelek; zaradi ročnega merjenja so lahko mere napačne za 2 do 3 cm.

Cached: Sat, 27 Jul 2024 02:18:32 GMT