VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in pribor240 W dvojna ravna glava GEN 2 USB 3.2 kabel USB-C moški kabel 20 Gbps MultiColor 2 m

240 W dvojna ravna glava GEN 2 USB 3.2 kabel USB-C moški kabel 20 Gbps MultiColor 2 m

ID: 21278281
18,69 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ta kabel je opremljen s priključkom USB Type-C na obeh koncih, zaradi česar je združljiv s široko paleto naprav, ki podpirajo povezave Type-C. Omogoča udobje povezovanja različnih naprav.

 

Univerzalna združljivost: Ta kabel je opremljen s priključkom USB Type-C na obeh koncih, zaradi česar je združljiv s široko paleto naprav, ki podpirajo povezave Type-C. Omogoča udobje povezovanja različnih naprav.

Visokokakovostna konstrukcija: Kabel je skrbno izdelan s kombinacijo robustnega pletenega najlonskega kabla in cinkove zlitine. Ta oblika zagotavlja dolgotrajno in učinkovito povezavo.

Hiter prenos podatkov: S tehnologijo GEN 2 USB 3.2 ta kabel ponuja hitrost prenosa 20 Gbps, kar vam omogoča hiter in nemoten prenos datotek, videoposnetkov in drugih podatkov med vašimi napravami.

Napajanje: Kabel podpira napajanje do 48V5A, kar omogoča učinkovito polnjenje vaših naprav. Ne glede na to, ali polnite pametne telefone, prenosnike ali drugo elektroniko, ta kabel zagotavlja zanesljivo napajanje.

Avdio in video projekcija: Ta kabel ni omejen na prenos podatkov in energije. Podpira tudi avdio in video projekcijo, zaradi česar je idealen za pretakanje vsebine iz vaše naprave na združljive zaslone, monitorje ali projektorje.

 

Tehnični podatki:

Barva: siva in črna

Material: najlonski pleten kabel in cinkova zlitina

Velikost: Premer: 0,4 cm

Dolžina 1: 1 m

Dolžina 2: 2 m

Dolžina 3: 3 m

Moč: 240W

Napetost/tok: 48V/5A

Hitrost prenosa: 20 Gbps

Napajanje: Tip C

 

Paket vključuje:

1 x podatkovni kabel

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:20:17 GMT