VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiDodatki za sesalnike15-delni komplet dodatkov za Dreame Bot D10 Plus/RLS3D/Z10 Pro/L10 Plus MultiColor

15-delni komplet dodatkov za Dreame Bot D10 Plus/RLS3D/Z10 Pro/L10 Plus MultiColor

ID: 21236988
23,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zagotavlja izvrstno in občutljivo obliko, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

 

Izvrsten in nežen dizajn: Zagotavlja izvrsten in nežen dizajn, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

Praktična krtača z vrtljivo glavo: Naša praktična krtača z vrtljivo glavo, zasnovana posebej za robotski sesalnik Dream Bot, ima lebdečo strukturo za globinsko čiščenje. Zagotavlja temeljito in učinkovito čiščenje.

Varna in nežna stranska krtača: stranska krtača je zasnovana tako, da ne praska tal ali pohištva. Z lahkoto zbira dlake in živalske dlake, kar pripomore k čistemu in urejenemu domu.

Učinkovit HEPA filter: Opremljen s HEPA filtrom, ki pomaga zmanjšati vdor prahu in drugih delcev v zrak, ki ga dihate. Ta funkcija zagotavlja čistejše in bolj zdravo domače okolje.

Enostavna namestitev in vzdrževanje: dodatki in rezervni deli so zasnovani za enostavno namestitev in čiščenje brez potrebe po dodatnem orodju.

 

Tehnični podatki :

Barva: večbarvna

Velikost: 40x8,9x20,1x15x4,9x3,2 cm

Material: ABS + tkanina iz vlaken + najlon + tkanina iz vlaken

 

Paket vključuje:

1 x krtača za glavo

4x filtri

8 x stranska krtača

2 x ščetka za čiščenje

Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:20:13 GMT