Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domPredsobaZaboji in košare za shranjevanje5-delni silikonski komplet organizatorjev za kable White

5-delni silikonski komplet organizatorjev za kable White

ID: 21274969
8,79 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 1.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Predstavljamo naš 5-delni silikonski komplet organizatorjev za kable, popolno rešitev za urejanje vaših kablov in vzdrževanje urejenosti vašega delovnega prostora. Te sponke za kable so izdelane iz vrhunskega silikona in so zasnovane za dolgotrajno uporabo in zagotavljajo varno držanje vaših kablov.

 

Močne in prilagodljive: te kabelske sponke so izdelane iz visokokakovostnega silikona, zato so prilagodljive in prožne, kar zagotavlja, da lahko prenesejo vsakodnevno obrabo, ne da bi izgubile oprijem ali obliko. Varno držijo vaše kable na mestu in preprečujejo, da bi zdrsnili ali postali neorganizirani.

Enostavna organizacija: S temi organizatorji kablov naj bo vaš delovni prostor urejen in učinkovit. Učinkovito preprečujejo zapletanje in vozle ter olajšajo iskanje kabla, ki ga potrebujete, brez kakršnih koli težav. Poslovite se od neurejenih kablov in uživajte v bolj organiziranem okolju.

Vsestranski in praktični: te kabelske sponke so primerne za široko paleto vrst kablov, vključno s polnilnimi kabli, kabli USB, slušalkami in drugim. Uporabljajo se lahko na različnih površinah, kot so mize, nočne omarice, avtomobilske armaturne plošče in zabaviščni centri, kar zagotavlja preprosto rešitev za upravljanje kablov v katerem koli okolju.

Tehnični podatki:

Velikost: Dolžina: 5,6 cm Širina: 1,8 cm Višina: 0,5 cm

Material: Silikon

Paket vključuje:

Organizator kablov x 5

Cached: Wed, 23 Oct 2024 09:51:19 GMT