VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeKrpe & gobe5-paketna čarobna krpica za čiščenje oken, stekel, avtomobilov DarkGrey

5-paketna čarobna krpica za čiščenje oken, stekel, avtomobilov DarkGrey

ID: 21274976
19,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čarobna krpa je krpa iz mikrovlaken, ki ne potrebuje močnih detergentov in učinkovito očisti steklo, okna, ogledala, avtomobilska stekla in keramiko, ne da bi pri tem pustila madeže in sledi.

 

Vrhunska vpojnost vode: te čistilne krpe imajo izjemno vpojnost vode, kar vam omogoča, da z lahkoto obvladate razlitja in umazanijo. Krpa iz mikrovlaken ne pušča madežev ali ostankov vlaken, površina pa postane bleščeče čista.

Za večkratno uporabo: poslovite se od čistilnih robčkov za enkratno uporabo in pozdravite trajnost. Te čarobne čistilne krpe niso le učinkovite, ampak jih je mogoče ponovno uporabiti. Po uporabi jih samo operite, ožemite in že so pripravljeni za naslednji čistilni projekt.

Širok spekter uporabe: Te krpe iz mikrovlaken so še posebej primerne za steklo, ogledala, keramiko, okna in avtomobilska stekla. S svojo visoko absorpcijo vode in dizajnom, ki ne pušča vlaken, zagotavljajo sijoč sijoč rezultat, ne da bi puščali vlakna in proge. Ni potrebe po močnih kemikalijah – samo navlažite in obrišite za bleščeče čist zaključek!

 

Tehnični podatki:

Dimenzije: 30x30 cm

Material: netkani material / mikrovlaken

 

Paket vključuje:

5 x čistilne krpe

Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:19:55 GMT