VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiDomČiščenje & shranjevanjeKrpe & gobe5-paketna čarobna krpica za čiščenje oken, stekel, avtomobilov DarkGrey

5-paketna čarobna krpica za čiščenje oken, stekel, avtomobilov DarkGrey

ID: 21274976
Novo
19,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Čarobna krpa je krpa iz mikrovlaken, ki ne potrebuje močnih detergentov in učinkovito očisti steklo, okna, ogledala, avtomobilska stekla in keramiko, ne da bi pri tem pustila madeže in sledi.

 

Vrhunska vpojnost vode: te čistilne krpe imajo izjemno vpojnost vode, kar vam omogoča, da z lahkoto obvladate razlitja in umazanijo.

Za večkratno uporabo: poslovite se od čistilnih robčkov za enkratno uporabo in pozdravite trajnost. Te čarobne čistilne krpe niso samo učinkovite, ampak jih je mogoče ponovno uporabiti. Po uporabi jih samo operite, ožemite in že so pripravljeni za naslednji čistilni projekt.

Širok spekter uporabe: Te krpe iz mikrovlaken so še posebej primerne za steklo, ogledala, keramiko, okna in avtomobilska stekla. S svojo visoko absorpcijo vode in dizajnom, ki ne pušča vlaken, zagotavljajo sijoč sijoč rezultat, ne da bi puščali vlakna in proge. Ni potrebe po močnih kemikalijah – samo navlažite in obrišite za bleščeče čist zaključek!

 

Tehnični podatki:

Dimenzije: 30x30 cm

Material: netkani material / mikrovlaken

 

Paket vključuje:

5 x čistilne krpe

Cached: Fri, 19 Jul 2024 18:51:31 GMT