VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domPredsobaKljuke in obešalniki5 paketov močnih samolepilnih kavljev iz nerjavečega jekla Black

5 paketov močnih samolepilnih kavljev iz nerjavečega jekla Black

ID: 21247179
9,29 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naše samolepilne kljuke so izdelane iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 in zgrajene tako, da vzdržijo vsakodnevno uporabo ter so odporne proti rji in koroziji. Vzdržljiv material zagotavlja dolgotrajno delovanje v vaši kuhinji.

 

Vrhunski materiali: Naši samolepilni kavlji so narejeni iz visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 in so zgrajeni tako, da vzdržijo vsakodnevno uporabo ter so odporni proti rji in koroziji. Vzdržljiv material zagotavlja dolgotrajno delovanje v vaši kuhinji.

Priročna namestitev: vrtanje ni potrebno! Naše kljuke so opremljene z dvostranskim lepilnim trakom, kar omogoča hitro in enostavno namestitev na katero koli gladko površino. Preprosto odlepite podlogo, zaskočite kljuke na svoje mesto in že so pripravljeni.

Vsestranska uporaba: Te kljuke so popolne za organiziranje vašega kuhinjskega prostora. Obesite pribor, brisače, predpasnike in druge dodatke, da bo vaša kuhinja čista in urejena. Zaradi svoje kompaktne velikosti so primerni za uporabo v omarah, stenah ali kateri koli drugi priročni lokaciji.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 3,2x5x2 cm

Material: nerjaveče jeklo 304

 

Paket vključuje:

5 x močni samolepilni kavlji

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:19:48 GMT