VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in pribor50 pakiranj 11 cm vezica za vrtnarske rastline, kravata za svežnje, zasučna kravata, zadrga za vzpenjavke Green

50 pakiranj 11 cm vezica za vrtnarske rastline, kravata za svežnje, zasučna kravata, zadrga za vzpenjavke Green

ID: 21276731
6,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Edinstvena zasnova teh vezic v obliki ribje kosti zagotavlja odlično oporo in zagotavlja varen oprijem vaših rastlin. Preprečuje jim, da bi se povesili ali upognili, kar jim pomaga rasti močne in zdrave.

 

Zaščita rastlin: Ta orodja so zelo primerna za povezovanje majhnih stebrov in podpiranje rastlin. Z rešetkami in ograjami je enostavno pritrditi rastline, trte, veje in rože. Je idealno orodje za vrtnarje za zaščito rastlin.

Vrhunski material: Izdelan iz polietilena, upogljiv, močan in hkrati odporen.

Prilagodljive in enostavne za uporabo: Vezi za rastline vzpenjavke so premične in jih je mogoče preprosto zaskočiti, izklopiti in ponovno zatakniti, kar omogoča optimizacijo njihovih položajev. Samo z zadrgo za zapiranje gibanja na mestu in po potrebi prilagojeno.

Široka uporaba: vrtnar te vezice ne uporablja samo za podporo, privezovanje in pritrjevanje rastlin, ampak je dobro tudi za organizacijo neuglednih kablov okoli hiše, vrta, pisarne, delavnice, garaže. Idealen za privezovanje rastlin, zelenjave, rož, lončnic in vinske trte na količke in rešetke, obešanje girlande, pritrditev lučk za božično drevo in varno oporo za stebla rastlin na vašem vrtu.

Tehnični podatki:

Barva: zelena

Material: plastični polipropilen

Velikost: Dolžina: 11 cm

Paket vključuje:

50 x vezice za snop

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
zelena
Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:20:23 GMT