Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborKabli in pribor50 paketov vezic za vrtne rastline, vezic, zasukanih vezic z zadrgo za vzpenjajoče se rastline Green

50 paketov vezic za vrtne rastline, vezic, zasukanih vezic z zadrgo za vzpenjajoče se rastline Green

ID: 21276731
Novo
6,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od nedelje, 21.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Edinstven dizajn ribje kosti teh vezic zagotavlja odlično oporo in varno pritrditev vaših rastlin. Preprečuje jim povešanje ali upogibanje, kar jim pomaga rasti močne in zdrave.

 

Zaščita rastlin: Ta orodja so zelo primerna za povezovanje majhnih drevesnih stebrov skupaj in podpiranje rastlin. Z rešetkami in ograjami je enostavno pritrditi rastline, trte, veje in rože. Je idealno orodje za vrtnarje za zaščito rastlin.

Vrhunski material: Iz polietilena, prožen, močan, hkrati močan.

Prilagodljiv in enostaven za uporabo: trakovi za rastline vzpenjavke so premični, ki jih je mogoče enostavno vklopiti, izklopiti in ponovno vpeti, kar omogoča optimizacijo njihovih položajev. S samo enim premikom zadrge se zaklene na svoje mesto in po potrebi prilagodi.

Širok spekter uporabe: vrtnarji te vezice ne uporabljajo le za podporo, privezovanje in pritrjevanje rastlin, ampak so tudi odlične za organizacijo neuglednih kablov po hiši, vrtu, pisarni, delavnici, garaži. Idealno za privezovanje rastlin, zelenjave, rož, lončnic in vinske trte na količke in rešetke, obešanje venčkov, pritrditev lučk za božično drevesce in zagotavljanje varne podpore za stebla rastlin na vašem vrtu.

Tehnični podatki:

Barva: zelena

Material: Plastični polipropilen

Velikost: Dolžina: 11 cm

Paket vključuje:

50 x kabelske vezice

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Barva
zelena
Cached: Sun, 14 Jul 2024 23:18:48 GMT