Išči
Big BangIzdelkiAvdio & GlasbilaGlasbilaOprema za glasbila6-delni klini za uglaševanje z dvojno luknjo, polzaprti klini za uglaševanje kitare Silver

6-delni klini za uglaševanje z dvojno luknjo, polzaprti klini za uglaševanje kitare Silver

ID: 21275741
Novo
11,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Naši uglaševalci za kitare so narejeni tako, da trajajo in so izdelani iz robustnih materialov, kar zagotavlja, da lahko prenesejo zahteve dolgotrajnega igranja. Poslovite se od obrabnih skrbi.

 

Natančnost v vsaki noti: Doživite razpoloženje kot še nikoli. Naši uglaševalci so zasnovani tako, da zagotavljajo neprimerljivo natančnost in zagotavljajo, da je vsaka nota natančno uglašena do popolnosti.

Prilagojeno za popravilo strun: Poleg osnovnega uglaševanja so naši uglaševalci odlični pri popravilu strun. Ne glede na to, ali popravljate počeno struno ali želite izboljšati splošni ton svojega inštrumenta, naši uglaševalci ponujajo vsestransko rešitev za glasbenike vseh ravni znanja.

Nič več drsečih strun: naši uglaševalci imajo inovativen dizajn, ki zmanjšuje tveganje zdrsa in zagotavlja stabilen oprijem vaših strun. Uživajte v neprekinjenem igranju brez težav s stalnim ponovnim prilagajanjem.

 

Tehnični podatki:

Velikost: 2,39 x 4,35 x 0,58 cm

Material: cinkova zlitina + ABS

 

Paket vključuje:

6 x zatiči za nastavitev

6 x vijaki

Cached: Tue, 23 Jul 2024 23:53:26 GMT