Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiSesanje & čiščenjeSesalnikiDodatki za sesalnike36-delni komplet dodatkov za Dreame Bot D10 Plus/RLS3D/Z10 Pro/L10 Plus

36-delni komplet dodatkov za Dreame Bot D10 Plus/RLS3D/Z10 Pro/L10 Plus

ID: 21237170
57,59 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Zagotavlja izvrstno in občutljivo obliko, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

 

Izvrsten in nežen dizajn: Zagotavlja izvrsten in nežen dizajn, ki brezhibno dopolnjuje originalno opremo. Naš izdelek je zasnovan za izboljšanje splošne estetike in funkcionalnosti.

Praktična krtača z vrtljivo glavo: Naša praktična krtača z vrtljivo glavo je posebej zasnovana za robotski sesalnik Dream Bot in ima lebdečo strukturo za globinsko čiščenje. Zagotavlja temeljito in učinkovito čiščenje.

Varna in nežna stranska krtača: stranska krtača je zasnovana tako, da ne praska tal ali pohištva. Z lahkoto zbira dlake in živalske dlake, kar pripomore k čistemu in urejenemu domu.

Učinkovit HEPA filter: Opremljen s HEPA filtrom, ki pomaga zmanjšati vdor prahu in drugih delcev v zrak, ki ga dihate. Ta funkcija zagotavlja čistejše in bolj zdravo domače okolje.

Enostavna namestitev in vzdrževanje: dodatki in rezervni deli so zasnovani za enostavno namestitev in čiščenje brez potrebe po dodatnem orodju.

Čiščenje z dvojnim delovanjem: Naš robotski sesalnik je opremljen z visoko zmogljivo krpo za brisanje, ki deluje skupaj s funkcijo pometanja. Uživajte v udobju celovite izkušnje čiščenja, ki odstrani umazanijo, prah in madeže naenkrat.

 

Tehnični podatki :

Barva: večbarvna

Dimenzije: 21x16x14 cm

Material: ABS + tkanina iz vlaken + najlon + tkanina iz vlaken

 

Paket vključuje:

2 x krtača za glavo

4x filtri

8 x stranska krtača

16 x vrečke za prah

6 x Krpa za brisanje

Cached: Sun, 14 Jul 2024 23:04:14 GMT