Išči
Big BangIzdelkiFoto & Kamere & DroniDodatki za fotoaparate in kamere6 paketov CPL+ND8/16/32/64/128PL filtrov za DJI Mini 4 Pro Black

6 paketov CPL+ND8/16/32/64/128PL filtrov za DJI Mini 4 Pro Black

ID: 21275325
Novo
84,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Ne glede na to, ali snemate na prostem, snemate filme ali eksperimentirate z različnimi svetlobnimi scenariji, so ti filtri odlična orodja za doseganje želenih rezultatov.

 

Natančna izdelava: ti filtri so izdelani iz trpežne aluminijeve zlitine (okvir) in optičnega stekla, zato so skrbno polirani, da zagotavljajo kristalno čiste slike visoke ločljivosti.

Dvostranski odporni na olje in vodoodporni: ti filtri so zasnovani z dvostranskim premazom, odpornim na olje in vodoodpornim, ščitijo vaše leče in zagotavljajo jasne, brezhibne slike tudi v zahtevnih okoljih.

Enostavna namestitev: ti filtri so zasnovani tako, da jih je enostavno namestiti, ne da bi pri tem poškodovali originalne leče. Brez truda jih je mogoče zamenjati, kar vam daje prilagodljivost za prilagajanje različnim scenarijem fotografiranja.

Tehnični podatki:

Velikost: 2,2x1,8x0,12 cm

Material: aluminijeva zlitina (okvir) + optično steklo

OPOMBA! UV filter zagotavlja 98,5% prepustnost svetlobe. Učinkovitost filtra CPL se ne meri z odstotkom prepustnosti svetlobe; je nastavljiv za želene svetlobne učinke. Samo filtri CPL/NDPL so nastavljivi; drugi filtri v seriji niso.

Paket vključuje:

6 x filtri za leče

Tehnične podrobnosti
Premer filtra [mm]
0
Vrsta filtra
polarizacijski
Cached: Wed, 17 Jul 2024 11:16:00 GMT