Išči
Big BangIzdelkiFitnes, Zdravje & Dobro počutjeFitnes opremaPripomočki za fitnes6 paketov šeststranskega silikonskega trenažerja Jawline Sculptor MultiColor

6 paketov šeststranskega silikonskega trenažerja Jawline Sculptor MultiColor

ID: 21273142
Novo
13,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 25.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Trenažer iz prehrambenega silikona za začetnike. Potrebujete le 5-10 minut dnevnih žvečilnih vaj, da dosežete definirano čeljust.

 

Visokokakovosten material: silikonski vadbeni stroj za živila za začetnike. Potrebujete le 5-10 minut dnevnih žvečilnih vaj, da dosežete definirano čeljust.

Deluje na prave mišice: naš trenažer za čeljust neposredno cilja na čeljustne mišice in kuri maščobne obloge na tem področju. Za razliko od drugih izdelkov za treniranje čeljusti bo oblika naše tablice preprečila poškodbe vaših zob, dlesni in sklepov med uporabo.

Shujšajte in napeljite obraz: med vadbo aktivirajte obrazne mišice in povečajte obrazni pretok krvi in oksigenacijo. Vaje bodo tonirale vaš obraz in definirale vašo čeljust.

Vadite kjer koli: naša kompaktna vadbena naprava vam omogoča vadbo v katerem koli javnem okolju. Z lahkoto lahko vadite, medtem ko je trenažer skrit v ustih.

 

Tehnični podatki:

Barva: črna, bela in siva

Material: Silikon

Velikost: 1,8 x 2,8 x 2 cm

 

Paket vključuje:

6 x žogic za treniranje čeljusti

Tehnične podrobnosti
Namen uporabe fit. prip.
drugi fitnes pripomočki
Cached: Thu, 18 Jul 2024 08:38:23 GMT