VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaKozmetikaKozmetični dodatki6 parov cirkonov Vsestranski komplet hipoalergenih uhanov Silver

6 parov cirkonov Vsestranski komplet hipoalergenih uhanov Silver

ID: 21237850
6,09 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 6.11. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Uživajte v očarljivi privlačnosti teh srebrnih uhanov, ki segajo od finih 0,3 cm velikih čepov do osupljivih 0,8 cm velikih kosov. Vsak uhan je okrašen z bleščečimi kubičnimi cirkonijevimi kamni, ki prikazujejo brezhibno mešanico lepote.

 

Različne velikosti, brezčasna lepota: uživajte v očarljivi privlačnosti teh srebrnih uhanov, ki segajo od nežnih 0,3 cm velikih čepkov do osupljivih 0,8 cm velikih kosov. Vsak uhan je okrašen z bleščečimi kubičnimi cirkonijevimi kamni, ki prikazujejo brezhibno mešanico lepote.

Neprimerljiva vsestranskost: Zaradi edinstvenih oblik in velikosti so odlična izbira za mešanje in ujemanje, kar zagotavlja, da imate popoln dodatek vedno pri roki.

Kakovostna izdelava: Ti uhani, izdelani iz visokokakovostnega bakra in okrašeni z lesketajočimi kamni kubičnega cirkonija, zagotavljajo, da vsak par oddaja pridih prefinjenosti, ki dopolnjuje vaš edinstven slog.

Brezhibno združevanje za vsako priložnost: ne glede na to, ali se udeležujete uradnega gala dogodka, priložnostnega zajtrka ali romantične večerje, bodo ti uhani vašemu videzu zlahka dodali pridih glamurja in prefinjenosti.

Tehnični podatki:

Material: cirkon in baker

Velikost: 0,3/0,4/0,5/0,6/0,7/0,8 cm

Paket vključuje:

6 parov uhanov

Cached: Sat, 26 Oct 2024 19:19:49 GMT