VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVse za otroke in staršeIgračeLEGO kocke60424 Terenec raziskovalca džungle in naloga rdeči panda Lego® City

60424 Terenec raziskovalca džungle in naloga rdeči panda Lego® City

ID: 21209733
Novo
9,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 21.6. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 17.6. naprej
Prodajalec: Big Bang
Na voljo še 2 ponudbi od 27.81 €
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Igralni komplet LEGO® City z rdečim pando. Naredi veselje svojemu ljubitelju divjih živali in mu podari LEGO® City Terenec raziskovalca džungle in reševanje rdečega panda (60424), vozilo za igro za starost 6+.

Otroci se pridružijo raziskovalcu pri razburljivih reševanjih v džungli v trpežnem ATV-ju. V kompletu so džungelsko prizorišče, minifigura raziskovalca in figura rdeči panda za domišljijsko igro in pripovedovanje zgodb.

Džungelski komplet LEGO ima priložena natisnjena navodila za sestavljanje in 3D navodila v aplikaciji LEGO Builder – to je digitalni pripomoček z intuitivnim orodjem za povečevanje in vrtenje, ki otrokom omogoča, da si modele med sestavljanjem ogledajo z vseh strani.

LEGO City je odlično praznično in rojstnodnevno darilo za otroke, saj prinaša kulska vozila, zgradbe in zabavne like, ki navdihujejo domišljijsko igro brez meja. Otroci lahko dodajo igralni komplet LEGO City drugim (v prodaji ločeno) iz palete LEGO City za še več igralnih možnosti.

Število kock: 92

Tehnične podrobnosti
Primerno za starost
6+
Ciljna skupina
nedoločeno
LEGO tema
LEGO City
Število kock
92
Cached: Sun, 16 Jun 2024 16:29:12 GMT