Išči
Big BangIzdelkiDomVse za kuhinjoKozarci in skodelice8-delni koktajl set, barski set, shaker 550 ml - nerjaveče jeklo, srebrna

8-delni koktajl set, barski set, shaker 550 ml - nerjaveče jeklo, srebrna

ID: 21276093
27,39 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od četrtka, 31.10. naprej - Brezplačno
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Bodite kralj bara s tem velikim setom za koktajle z različnimi dodatki za popolne pijače. Shaker drži 550 ml. Navdušite goste na naslednji zabavi.

 

Pripravite popolne napitke: Vse, kar potrebujete za popolne napitke – manjkajo le sestavine! To vključuje shaker za koktajle, žlico za pitje, cedilo za koktajle, merilno skodelico, ledeno ploščico, mešalnik in dva izliva.

Shaker za koktajle: Za res dobre pijače očitno potrebujete res dober shaker. Ta vsebuje polnih 550 ml in je izdelan iz trpežnega nerjavečega jekla. Zato obstaja manjše tveganje, da se zlomi, če vam pade na tla, kot pri podobnih različicah na primer v steklu.

Žlička za pitje, cedilo za koktajl, merilna skodelica: žlička za pitje je dovolj dolga, da se lahko seže navzdol in meša shaker. Cedilo za koktajle je popolno za točenje pijače brez dodajanja ledu ali koščkov sadja. Merilni kozarec drži 15 in 30 ml.

Mešalnik, klešče za led in nastavki: Mešalnik je kot nalašč za pridobivanje soka in okusa mete, jagodičevja, citrusov in drugega. Brisalo za led vam omogoča boljši oprijem na spolzkem ledu, nastavki/zamaški za kapljanje pa vam pomagajo pri boljšem doziranju likerja.



Tehnični podatki:
Barva: srebrna
Material: Nerjaveče jeklo



Paket vključuje:

1 x stresalnik

1 x žlička za pitje

1 x meritev

1 x cedilo za koktajle

1 x ledena ploščica

1 x blatnik

2 x kapalni pokrovčki

Cached: Tue, 22 Oct 2024 06:37:49 GMT