VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiPohištvo in dodatki za domDnevna sobaOmarice za TV in AV190 cm TV stojalo z 2 predaloma in 2 predaloma za spalnico ali dnevno sobo - naravno

190 cm TV stojalo z 2 predaloma in 2 predaloma za spalnico ali dnevno sobo - naravno

ID: 21226667
-11 %
264,99 €
234,99 €
Prihranek  30,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 6.8. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Uytie Home
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
190 cm TV stojalo z 2 predaloma in 2 predaloma za spalnico ali dnevno sobo - naravno

 

Opis
Predstavljamo vam to sodobno televizijsko enoto, ki združuje slog in funkcionalnost v privlačni črni in leseni barvni paleti, ki bo dopolnila vsako dnevno sobo. Hkrati je njena glavna privlačnost tudi dovolj prostora za shranjevanje, saj vam dve vratci in dva predala nudijo veliko prostora za organizacijo medijskih naprav, DVD-jev in drugih dodatkov. Dodatek predalnikov poveča vsestranskost in vam omogoča, da shranjevanje prilagodite svojemu okusu. To je nedvomno nepogrešljiva večnamenska televizijska enota.

 

Lastnosti:

Ta televizijska enota ponuja veliko prostora za shranjevanje z dvema vratoma in dvema predaloma ter dvema pregradama, ki omogočata, da svoje medijske naprave, DVD-je in dodatke lepo uredite in si zagotovite čist in urejen prostor za zabavo.

Estetska zasnova: To televizijsko stojalo ima privlačno črno in leseno zasnovo, ki bo vaši dnevni sobi dodala pridih sodobne elegance. Deluje kot eleganten osrednji element, ki dopolnjuje vaše obstoječe pohištvo in izboljša splošno estetiko vašega prostora.

Trajno in enostavno: To stojalo za televizor je trpežno s PVC-okvirjem, ki zagotavlja dolgotrajno uporabo. Zasnovano je tako, da zdrži vsakodnevno uporabo, ter zagotavlja trdno in zanesljivo platformo za vaš televizor in potrebščine za zabavo.

Enostavna montaža: Vemo, kako pomembno je udobje. Zato so temu televizijskemu stojalu priložena preprosta navodila za hitro in enostavno sestavljanje. Svoje novo stojalo za televizor lahko v hipu postavite in pripravite za uporabo, kar vam prihrani dragoceni čas in trud.

 

Upoštevajte:

1. Vsi zgornji podatki so izmerjeni ročno, zato dopuščajte napako 1-2 cm.

2. Zaradi svetlobe in drugih razlogov se lahko barva izdelka nekoliko razlikuje od slike.

3. Vaši izdelki bodo dostavljeni v dveh paketih. Zaradi različnih logističnih podjetij se bo tudi čas dostave za 2 paketa razlikoval.

Glej manj
Lastnosti in dimenzije
Specifikacije
Barva (odtenek): svetla naravna
Material: Mdf
Vrsta namestitve: talna postavitev
Dimenzije
Dolžina: 190 cm
Višina: 48 cm
Globina: 38 cm
*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 

Cached: Sat, 27 Jul 2024 01:22:44 GMT