Poletni ČRNI PETEK! Uporabi kodo POLETNIBF. Samo še do PONEDELJKA!

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniška opremaTipkovniceA4Tech Bloody B140N – igralna tipkovnica z neonsko osvetlitvijo

A4Tech Bloody B140N – igralna tipkovnica z neonsko osvetlitvijo

ID: 21259952
Novo
41,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 19.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: GRAAAJ
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Tipkovnica Bloody B140N spada v moderno gaming serijo proizvajalca A4TECH. Skrbna izdelava naprave, ki temelji na najnovejših tehnologijah, zagotavlja maksimalne rezultate in popolno zadovoljstvo z igro. Tipkovnica Bloody polne velikosti je popolna tako za začetnike kot za napredne igralce. Izberite igralne naprave Bloody in pokažite, kaj zmorete!

 

A4Tech Bloody B140N – igralna tipkovnica z neonsko osvetlitvijo Tipkovnica Bloody B140N spada v moderno gaming serijo proizvajalca A4TECH. Skrbna izdelava naprave, ki temelji na najnovejših tehnologijah, zagotavlja maksimalne rezultate in popolno zadovoljstvo z igro. Tipkovnica Bloody polne velikosti je popolna tako za začetnike kot za napredne igralce. Izberite igralne naprave Bloody in pokažite, kaj zmorete! • 1000 Hz Ultrapolling. • 7 multimedijskih tipk. • Tipka "Igra" za aktiviranje funkcije WinLock. • Anti-ghosting s popolnim N-Key Rollover. • Nastavljiva neonska osvetlitev ozadja. • Programska oprema Elite Bloody KeyDominator je na voljo za prenos s spletne strani proizvajalca. • Silikonske tipke WASD. • Gumirane nogice z nastavljivim kotom tipkovnice. • Življenjska doba gumba do 20 milijonov klikov. • USB priključek. • 1,8m dolg kabel. Membranska tipkovnica Visokokakovostna membrana zagotavlja življenjsko dobo gumbov do 20 milijonov klikov. Tipkovnica A4Tech je izdelana iz visokokakovostnih, trpežnih materialov, zato je vaša dolgoletna in nenadomestljiva sopotnica pri delu in zabavi pred računalnikom. Hiter in tih pritisk tipk zagotavlja bliskovito hiter odziv računalnika in udobno uporabo. Bloody B140N podpira 1000Hz Ultrapolling tehnologijo, ki poveča frekvenco tipkovnice in zagotavlja ultra hiter odzivni čas 1ms. Igralni način Med napetim igranjem se vam pred očmi nenadoma prikaže namizje računalnika? Konec tega! S tipkovnico Bloody B140N vam ni treba skrbeti za takšne neprijetne izkušnje. Samo preklopite tipkovnico v igralni način. Zaženite funkcijo WinLock in blokirajte tipko Windows ob prijavi v igro. To je preprost način za učinkovito preprečevanje neprijetnih presenečenj, kot je nenadna vrnitev na namizje. Anti-ghosting Brez težav lahko vnašate tipke ali znake, tudi če to pomeni, da pritisnete vse gumbe na tipkovnici hkrati. Brez skrbi, Anti-ghosting jih bo vse zabeležil. Anti-ghosting zagotavlja vrhunsko igralno zmogljivost in popoln nadzor pri izdajanju več ukazov hkrati. Programska oprema KeyDominator Svoje najljubše in uporabne funkcije lahko dodelite različnim tipkam s programsko opremo, ki je na voljo na spletni strani proizvajalca. Programirajte makre, konfigurirajte spektakularno osvetlitev ozadja in občudujte spektakularno igro barv. Nastavljiva osvetlitev ozadja Večerne in nočne igre lahko naredite bolj prijetne z impresivno RGB LED osvetlitvijo ozadja. Tehnologija upravljanja intenzivnosti osvetlitve tipk, uporabljena v napravi, omogoča igralcu, da izbere optimalno osvetlitev tipkovnice po njegovem mnenju in pridobi zanimive neonske osvetlitve.
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Brezžična povezava
ne
Multimedijske tipke
da
Namen uporabe
gaming
Numerična tipkovnica
da
Osvetljena tipkovnica
da
USB priključek
da
Velikost tipkovnice
standardna
Ps2 priključek
da
Razporeditev tipkovnice
US
Cached: Fri, 12 Jul 2024 17:40:54 GMT