VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoPrenosni računalnikiACER Nitro 5 AN515-45-R81N Ryzen 7 5800H/16GB/512GB/RTX 3070/IPS/144HZ/NoOS prenosni računalnik

ACER Nitro 5 AN515-45-R81N Ryzen 7 5800H/16GB/512GB/RTX 3070/IPS/144HZ/NoOS prenosni računalnik

ID: 20509655
1.365,99 €

ali od 36,37 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Predstavljamo Acer Nitro 5: Sprostite svoj igralni potencial

Z Acer Nitro 5 se pripravite na poglobljeno igralno izkušnjo, kot je še nikoli doslej. Ta zmogljiv prenosnik, zasnovan za prevlado v igričarski areni, združuje vrhunsko tehnologijo, osupljive vizualne podobe in vrhunsko zmogljivost, da vam zagotovi vrhunsko prednost pri igranju iger.

 

Sprostite svojo igralno moč:

Acer Nitro 5, opremljen z najnovejšimi procesorji Intel Core in namensko grafiko NVIDIA GeForce, zagotavlja izjemno hitro delovanje in osupljive slike. Potopite se v svoje najljubše igre, osvojite virtualne svetove in izkusite vznemirjenje zmage z neprimerljivo močjo na dosegu roke.

 

Poglobljeni vizualni elementi:

Doživite igranje iger v vsem svojem sijaju z osupljivim zaslonom Full HD Acer Nitro 5. Vsaka podrobnost oživi z živahnimi barvami in ostro jasnostjo ter vas popelje v osrčje dogajanja. Ne glede na to, ali raziskujete prostrane pokrajine ali se podajate v intenzivne bitke, Acer Nitro 5 zagotavlja vizualno pašo za vaše oči.

 

Odziven in zanesljiv:

Ostanite pred konkurenco z bliskovito hitrim odzivnim časom in gladkim igranjem Acer Nitro 5. Z visokohitrostnim pomnilnikom SSD in dovolj pomnilnika lahko hitro naložite igre, nemoteno opravljate več nalog in nikoli ne zamudite nobenega utripa. Uživajte v gladki in poglobljeni izkušnji igranja z minimalnim zamikom ali prekinitvami.

 

Optimizirano hlajenje:

Intenzivne igralne seje zahtevajo optimalno hlajenje. Acer Nitro 5 je opremljen z napredno hladilno tehnologijo, ki zagotavlja najboljše delovanje vašega sistema. Dvojni ventilatorji in strateško nameščene zračne reže zagotavljajo učinkovito odvajanje toplote, kar vam omogoča, da premaknete meje svoje zmogljivosti, ne da bi vas skrbelo pregrevanje.

 

Prilagodljiva tipkovnica:

Prevzemite nadzor nad svojo igralno izkušnjo z osvetljeno tipkovnico Acer Nitro 5. Z živahno osvetlitvijo RGB in namenskimi igralnimi tipkami lahko prilagodite svojo nastavitev tako, da ustreza vašemu slogu in željam. Izboljšajte svojo poglobljenost v igranje iger in sprostite svoj polni potencial z vsakim pritiskom na tipko.

 

Izboljšana povezljivost:

Povežite se in osvojite z vsestranskimi možnostmi povezljivosti Acer Nitro 5. Z nizom vrat, vključno z USB, HDMI in drugimi, lahko preprosto povežete periferne naprave za igre, zunanje zaslone in druge naprave. Ostanite povezani, sodelujte s prijatelji in raziskujte neomejene igralne možnosti.

Nadgradite na Acer Nitro 5 in ponesite svoje igranje na naslednjo raven. Izkusite moč, zmogljivost in natančnost Acer Nitro 5 in na novo definirajte svojo igralno pot.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Diagonala zaslona
39,6 cm (15,6")
Garancija za pravne osebe v letih
1
Barva
črna
Ločljivost zaslona
1920x1080
Model procesorja (PC)
AMD Ryzen 7 5800H (3,2 - 4,4 GHz)
Model grafične kartice
Nvidia GeForce RTX 3070 8GB GDDR6
Tip in kapaciteta diska
SSD 512 GB
Operacijski sistem (PC)
brez sistema
Paket pisarniških programov
ne
Priključki
USB-C, HDMI, kombo vhod sluš./mikr.
Optična enota
brez
Namen uporabe računalnika
gaming
Proizvajalec grafične kartice
Nvidia GeForce
Družina procesorja
AMD Ryzen 7
Vrsta baterije
Li-ion
Wi-Fi standard
802.11ax
Garancija baterije
12 mesecev
Tehnologija panela zaslona
IPS
Osvetljena tipkovnica
da
Čitalec prstnih odtisov
ne
Material
kovina
Frekvenca osveževanja slike [Hz]
144
Kapaciteta RAM pomnilnika [GB]
16
Teža [kg]
2.3
Razporeditev tipkovnice
SI (HR/SR)
Cached: Sun, 28 Apr 2024 21:50:42 GMT