VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Anker Soundcore Rave zvočnik

ID: 20382878
358,99 €

ali od 12,22 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od torka, 7.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Neverjeten zvok:Pritisnite play, da v svojo zabavo sprostite ogromnih 105 dB zvoka. Začutite val nizkih tonov skozi vaše telo, ko se v realnem času okrepi z našo ekskluzivno tehnologijo BassUp. Bleščeča svetlobna predstava:Rave zahteva vašo pozornost – utripajoča stroboskopska luč in prilagojene LED diode, ki utripajo in tečejo v skladu z ritmom, takoj dvignejo vzdušje tako v zaprtih prostorih kot zunaj. 24-urni čas predvajanja:Posnemite zvočni posnetek več zabav, zadnjih vrat in drugih dogodkov – vse z enim polnjenjem. Polnite med igranjem:napajajte več naprav prek dvojnih vrat USB. Rave ima en standardni USB priključek in enega z Ankerjevo lastniško tehnologijo PowerIQ za inteligentno prepoznavanje vaše naprave in zagotavljanje najhitrejših hitrosti polnjenja. Aplikacija Soundcore:popestrite vašo zabavo z vgrajenimi družabnimi igrami, prilagodite utripanje luči ali preklapljajte med načini zvoka. ZVOČNIK ZA ZABAVE Mogočni toni Dvojni 5,25-palčni nizkotonski zvočniki, 2-palčni visokotonski zvočniki in odprtina za nizke tone zagotavljajo osupljivih 105 dB zvoka z jasnimi visokimi in udarnimi nizkimi toni. Da bi zagotovil, da boste občutili nizke frekvence, ki tečejo skozi vaše telo, Rave uporablja tehnologijo BassUp™ za okrepitev in znižanje nizkih tonov – brez kompromisov pri jasnosti. Utripanje po ritmu Rave uporablja naš prilagojeni algoritem…

 

  • Neverjeten zvok:
    Pritisnite play, da v svojo zabavo sprostite ogromnih 105 dB zvoka. Začutite val nizkih tonov skozi vaše telo, ko se v realnem času okrepi z našo ekskluzivno tehnologijo BassUp.
  • Bleščeča svetlobna predstava:
    Rave zahteva vašo pozornost – utripajoča stroboskopska luč in prilagojene LED diode, ki utripajo in tečejo v skladu z ritmom, takoj dvignejo vzdušje tako v zaprtih prostorih kot zunaj.
  • 24-urni čas predvajanja:
    Posnemite zvočni posnetek več zabav, zadnjih vrat in drugih dogodkov – vse z enim polnjenjem.
  • Polnite med igranjem:
    napajajte več naprav prek dvojnih vrat USB. Rave ima en standardni USB priključek in enega z Ankerjevo lastniško tehnologijo PowerIQ za inteligentno prepoznavanje vaše naprave in zagotavljanje najhitrejših hitrosti polnjenja.
  • Aplikacija Soundcore:
    popestrite vašo zabavo z vgrajenimi družabnimi igrami, prilagodite utripanje luči ali preklapljajte med načini zvoka.

ZVOČNIK ZA ZABAVE


Mogočni toni

Dvojni 5,25-palčni nizkotonski zvočniki, 2-palčni visokotonski zvočniki in odprtina za nizke tone zagotavljajo osupljivih 105 dB zvoka z jasnimi visokimi in udarnimi nizkimi toni. Da bi zagotovil, da boste občutili nizke frekvence, ki tečejo skozi vaše telo, Rave uporablja tehnologijo BassUp™ za okrepitev in znižanje nizkih tonov – brez kompromisov pri jasnosti.


Utripanje po ritmu

Rave uporablja naš prilagojeni algoritem Rave Party Lighting in neodvisen DSP, da izkoristi ritem ritma in ustvari popolnoma sinhronizirano svetlobno predstavo, ki pleše ob pesmi. V središču pa prevelika stroboskopska luč deluje kot svetilnik, ki vas vodi neposredno v srce zabave


Bluetooth 5.0

Najnovejša različica Bluetooth vam nudi izjemno
stabilno povezavo brez preskakovanja, ki jo potrebujete
za predvajanje seznama predvajanja zabave.

Povezava z dvemi napravami hkrati

Povežite dve napravi z Rave, da preklapljate med
različnimi seznami predvajanja in prilagodite svetlobni šov
za prilagojeno izkušnjo.

Povezava z dvema zvočnikoma

Ustvarite stereo zvok ali podvojite glasnost na svoji zabavi
tako, da brezžično povežete dva zvočnika Rave prek ene naprave.


Zabava nikoli ne spi

24-urno predvajanje
Sonce vzhaja in vsi ste na zabavi, le ne Rave. Njegova pošastna baterija zagotavlja glasno glasbo in svetilne luči do 24 neprekinjenih ur. Če želite svojemu telefonu dati takojšnjo moč, ga priključite na vgrajena vrata USB z Ankerjevo lastniško tehnologijo hitrega polnjenja PowerIQ.

Vodoodporen
Morda ne morete zagotoviti vremena, vendar vodoodporno ohišje Rave zagotavlja, da dež in razlita pijača ne bosta prezgodaj ustavila zabave.

Soundcore aplikacija
Prilagodite svojo zabavo

  • DJ
    Sprostite svojega notranjega DJ-ja tako, da podrsate po svetlobnem kolescu na zaslonu telefona, da remiksirate LED-šov, ali se dotaknite, da naložite zvočne učinke na pesem.
  • Zunaj in notri
    Kamorkoli vas zabava popelje, je Rave’s EQ enostavno prilagojen vaši lokaciji.
  • Družabne igre
    Izbirajte med 3 legendarnimi družabnimi igrami, da se bo vsa množica smejala, igrala in razkrivala skrivnosti.
    Prenesi na:
    AppStore ali Google Play.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Cached: Fri, 03 May 2024 18:06:23 GMT