VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Audioquest Blueberry 18

ID: 20521652
69,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI kabel vrhunske kvalitete z sredicami iz čistega bakra in odvajanjem hrupa. 3m.

 

AudioQuest BlueBerry 4K-8K 18Gbps HDMI kabel združuje vrhunske materiale in vrhunski dizajn za ustvarjanje vrhunske izkušnje. S trdnimi dolgozrnatimi bakrenimi vodniki z AudioQuestovim odvajanjem hrupa Level-1 je BlueBerry natančno zasnovan za izboljšano kakovost zvoka in izjemno splošno zmogljivost, ki znatno presega zmogljivost prejšnjih kablov AudioQuest Pearl 18G HDMI. Seveda ima AudioQuestov kabel BlueBerry 18Gbps HDMI zagotovljeno pasovno širino 18Gbps, ki je potrebna za prepričljive funkcije, kot so 8K/30 video, HDR (High Dynamic Range) slike in eARC (enhanced Audio Return Channel). Vseh 19 vodnikov, ki vključujejo signale A/V in eARC, vse referenčne ozemljitvene odvode ter krmilne in napajalne vodnike, je pravilno nadzorovanih za najučinkovitejše razpršitev radiofrekvenčnega šuma.

 

4K/8K

High Speed HDMI kabli AudioQuest 18 Gbps imajo pasovno širino, potrebno za video do 8K/30 (8-bit, 4:2:0), kar je ločljivost 7680 x 4320 (več kot 33 milijonov slikovnih pik) pri do 30 slikah na sekundo (fps). 24 in 30 sličic na sekundo sta hitrosti sličic za skoraj vse filme in številne televizijske oddaje.

18G
Vsi kabli HDMI visoke hitrosti AudioQuest 18 Gbps imajo zagotovljeno pasovno širino 18 Gbps, ki je potrebna za prepričljive funkcije, kot so video 8K/30, slike HDR (visok dinamični razpon) in eARC (izboljšan povratni zvočni kanal).

eARC
Prejšnje zmožnosti ARC strojne opreme HDMI dosegajo maksimum pri 5.1-kanalnem prostorskem zvoku z izgubo (stisnjenem). Ne samo, da vse generacije kablov AudioQuest HDMI "z Ethernetom" podpirajo ARC, ampak je za zagotovitev vrhunske zvočne zmogljivosti par prevodnikov ARC-kanala notranje nadzorovan glede smeri, ki poteka v nasprotni smeri od 4 parov, ki prenašajo informacije na TV. Prihajajoča strojna oprema HDMI 2.1 podpira Enhanced Audio Return Channel (eARC), ki dramatično poveča pasovno širino za podporo nestisnjenemu večkanalnemu zvoku visoke ločljivosti brez izgub, vključno z Dolby TrueHD in Atmos ter DTS-HD Master Audio in DTS: X. Vsi kabli HDMI AudioQuest “ z ethernetom« imajo prevodnike in pasovno širino, ki sta potrebna za izboljšane zvočne zmogljivosti eARC.

HDR
High Speed HDMI kabli AudioQuest 18 Gbps podpirajo High Dynamic Range (HDR) in Dynamic HDR. Vsebina HDR razširi kontrast slike za temnejše črne in svetlejše bele/svetle odtenke ter večjo barvno nasičenost in svetlost. Dinamični HDR (na primer HDR 10+ in Dolby Vision) omogoča optimizacijo HDR po slikah namesto nastavitev HDR, ki so določene za celoten program.

ODVAJANJE HRUPA 1. STOPNJE: NADZOR SMERI
To je temelj AudioQuestovih tehnologij za odvajanje hrupa. Tradicionalna "100-odstotna zaščita" ni dovolj za zaščito pred vse bolj razširjenimi učinki Wi-Fi, mobilnega in satelitskega sevanja. V HDMI kablih AudioQuest je vseh 19 vodnikov usmerjenih, da zmanjšajo RF šum, ki škoduje zmogljivosti, tako da ga "usmerja" ali odvaja stran od najbolj ranljivih vezij.

OMEJENA DOŽIVLJENSKA GARANCIJA
Kabli HDMI AudioQuest so izdelani po strogih standardih in so predmet strogega nadzora kakovosti. AudioQuest bo po lastni presoji popravil ali zamenjal vsak okvarjen kabel HDMI, ki ni bil zlorabljen, za celotno življenjsko dobo izdelka.

Dolžina:3m

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
30
Vrsta kabla
video kabel, video kabel
Vgrajen filter
ne, ne
Skupina kabla
video, video
Material
PVC
Kotni konektorji
ne, ne
Konektorske povezave
HDMI/HDMI
Barva
črna/modra
Dolžina kabla [m]
3
Pozlačeni kontakti
ne
Cached: Sun, 28 Apr 2024 20:52:22 GMT