VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiTelefonija & pametne ureSlušalkeB&W PI5 brezžične slušalke White

B&W PI5 brezžične slušalke White

ID: 20400989
249,99 €

ali od 12,22 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Hitra dostava v 3h urah na voljo v: Ljubljana* 
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BOWERS & WILKINS PI5 - TRUE WIRELESS NOISE CANCELLING SLUŠALKE,Prilagodljiva tehnologija za odpravljanje hrupa z dvema ločenima mikrofonoma za klice v vsaki prenosni enoti

Barva bela

 

In-ear slušalke B&W PI5 uporabljajo tehnologijo TWS+ za kakovostno sinhronizacijo med slušalkama in ušesom, v kombinaciji z edinstveno pogonsko enoto Bowers & Wilkins, razvito za vsako slušalko. Ta model podpira predvajanje v CD kakovosti zaradi visokokakovostnega brezžičnega prenosa glasbe aptX iz mobilne naprave, združljive z aptX. Odlikujejo jih tudi tehnologija za odpravljanje hrupa (po izbiri uporabnika) in način prenosa okolice (prepuščanje govora) ter vgrajeni dvojni mikrofoni za kakovostne telefonske klice. Poleg vodilne kakovosti zvoka imajo prilagodljivo tehnologijo za odpravljanje hrupa, intuitiven brezžični prenos zvoka in brezžično polnjenje, ki prispevajo k življenjskemu slogu na poti. Slušalke je mogoče konfigurirati prek aplikacije Bowers & Wilkins in imajo preprost uporabniški vmesnik z enim gumbom - en kapacitivni gumb, ki omogoča enostavno in elegantno izvajanje več nalog. Prisotna je podpora za glasovne asistente Siri ali Google Assistant, odvisno od priključene naprave . PI5 ponuja udobje brezžičnega polnjenja, združljivo s široko paleto dodatne opreme, z njimi pa pride tudi polnilno ohišje, ki jih napolni, ko se vgrajena baterija izprazni. Baterija v slušalki zdrži 4 ure, ohišje pa ponuja do 4 dodatne (popolne) napolnitve, tako da zagotavlja zadostno količino zabave in glasbe - skupaj 20h. Tudi Smartcase (ohišje za polnjenje) je zasnovan za intuitivno in brezhibno uporabniško izkušnjo - brezžično lahko napolnite vašo napravo na poti.

SPECIFIKACIJE

Tehnične lastnosti: tehnologija True Wireless, Bluetooth 5.0 s tehnologijo aptX, odpravljanje hrupa, brezžično polnjenje in polnjenje USB-C, podpora za hitro polnjenje 24-bitna zvočna povezljivost 4 mikrofoni za večjo jasnost klicev Kodeki Bluetooth: AptX, AAC, SBC Pogonske enote: 9,2 mm dinamična Frekvenčno območje: 10Hz - 20kHz Popačenje: 0,3% (1kHz / 10mW) Vrsta baterije: litijev polimer za polnjenje (v slušalkah in ohišju za polnjenje) Življenjska doba baterije: do 4 ure, dodatnih 16 ur prek ohišja za polnjenje (skupno 20 ur) Hitro polnjenje: 15 minut polnjenja zagotavlja dodatni 2 uri delovanja baterije IP54 certifikat o vodotesnosti Teža: 8 g (na prenosno enoto), 47 g (domača)

Tehnične podrobnosti
Skupina slušalk
glasba/film
Namen uporabe
Hi-Fi
Barva
bela
Vrsta zvoka
stereo
Upravljanje glasnosti
da
Odpravljanje hrupa iz okolice
NC
Način nošenja slušalk
za v uho
Vgrajen mikrofon
da
Povezljivost
brezžične (BT true wireless)
Garancija v letih
2
Čas delovanja v urah
4
Čas delovanja s polnilno škatlico
16
Čas delovanja s polnilno škatlico [h]
16
Frekvenčni razpon (Hz)
10-20.000
Žična/brezžična tehnologija
brezžična
Vrsta slušalke
ušesna
Ušesne slušalke s silikonskimi vložki
da
Dinamična odprta
da
Silikonski nastavki
da
Polnjenje baterij
da
Cached: Sun, 28 Apr 2024 06:45:31 GMT