VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaPralni strojiB3WFT59225W pralni stroj beko

B3WFT59225W pralni stroj beko

ID: 20710125
-15% s kodo VIKENDOBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
439,99 €

ali od 29,33 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 28.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

B3WFT59225W pralni stroj beko

 

Predstavljamo vam popoln stroj za pranje, ki bo spremenil vaše vsakodnevno gospodinjstvo. Ta eleganten in zmogljiv stroj združuje visoko zmogljivost s številnimi funkcijami, ki vam bodo olajšale življenje. 

Z impresivno kapaciteto pranja 9 kg boste lahko brez težav oprali celo večjo količino perila naenkrat, kar vam bo prihranilo čas in energijo. Z energijskim razredom A boste tudi zmanjšali svoj vpliv na okolje in prihranili pri stroških energije.

Največja hitrost centrifuge 1200 obr./min. zagotavlja, da bo vaše perilo suho in pripravljeno za obešanje v najkrajšem možnem času. Kljub visoki hitrosti centrifuge pa je stroj presenetljivo tiho, s samo 72 dBA hrupa, tako da vam ne bo povzročal nepotrebnih motenj.

S ProSmart Inverter Motorjem boste dobili zanesljiv in energetsko učinkovit motor, ki bo poskrbel za dolgo življenjsko dobo vašega stroja. Tehnologija pare Steamcure with Refreshment bo vašemu perilu dodala osvežujoč vonj in ga pustila sveže dišečega.

Digitalni zaslon LCD omogoča enostavno upravljanje in spremljanje ciklov pranja, medtem ko je prefinjen dizajn v granatno rdeči barvi in beli barvi prava paša za oči. Ta stroj je samostoječ, kar pomeni, da ga lahko postavite kamor koli v vašem domu.

Z različnimi programi, vključno s programi za bombaž, ekološko pranje, volno, občutljive tkanine in še več, boste vedno našli pravi program za vaše potrebe. Tudi prenosljivi programi omogočajo, da prilagodite cikle pranja po svojih željah.

Poleg tega je stroj opremljen z različnimi funkcijami, kot so para, predpranje, intenzivno pranje in časovna zamuda. Varnostne funkcije, kot so varnostno zaklepanje za otroke, varnost pred prelivanjem in nadzor neuravnotežene obremenitve, pa bodo poskrbele za vašo varnost in mirnost uma.

Ta stroj za pranje je preprosto popoln za vsako gospodinjstvo, saj združuje zmogljivost, učinkovitost in številne funkcije za enostavno in učinkovito pranje perila. Prepustite svoje perilo temu stroju in uživajte v čistem in svežem perilu vsak dan.

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
84
Širina [cm]
60
Globina [cm]
58
Zmogljivost pranja [kg]
9
Hitrost ožemanja do [obr./min.]
1200
Inverter motor
da
Razred energijske učinkovitosti
A
Način polnjenja
spredaj
Primeren za alergike
da
Aquastop
da
Mehanska zaščita pred izlivom vode
da
Glasnost ožemanja [dB]
72
Letna poraba el. energije /100 ciklov [kWh]
49
Poraba vode/na cikel [l]
48
Vgradni
ne
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
0
Cached: Sat, 27 Apr 2024 22:31:16 GMT