VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaSušilni strojiB5T89243M SUŠILNI STROJ BEKO

B5T89243M SUŠILNI STROJ BEKO

ID: 20627394
5 LET GARANCIJEOBROČNO EOM 0 %
779,99 €

ali od 52,00 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Beko B5T89243M je visokokakovostni sušilni stroj s toplotno črpalko, ki prinaša izjemno učinkovitost in skrbi za vaša oblačila, da ostanejo sveža, mehka ter brezhibno suha. S svojo prostornino bobna 9 kg vam omogoča sušenje večjih količin perila naenkrat, kar prihrani čas in energijo.

Glavna prednost tega sušilnega stroja je njegova toplotna črpalka, ki omogoča varčno in okolju prijazno sušenje. S pomočjo te inovativne tehnologije se toplota ponovno uporabi, kar zmanjša porabo energije in vpliv na okolje. Tako boste lahko uživali v suhem perilu, hkrati pa zmanjšali stroške električne energije.

Beko B5T89243M je opremljen tudi s številnimi uporabnimi funkcijami in programi, ki omogočajo prilagoditev sušenja različnim vrstam tkanin. S tehnologijo senzorja vlažnosti bo stroj samodejno zaznal stopnjo vlage v perilu in se ustrezno prilagodil čas sušenja, kar preprečuje prekomerno sušenje ter ščiti vaša oblačila pred poškodbami. Poleg tega ima tudi program za hitro sušenje, ki pride prav, ko potrebujete sveže oprano in posušeno perilo v krajšem času.

Enostavna uporaba je zagotovljena z intuitivnim upravljanjem preko preglednega zaslona. Poleg tega ima sušilni stroj priročno funkcijo zamika začetka sušenja, ki vam omogoča, da nastavite čas sušenja glede na vaše potrebe in urnik.

Zahvaljujoč modernemu dizajnu in kompaktnim dimenzijam bo Beko B5T89243M sušilni stroj odlično dopolnil vašo pralnico ali sušilnico. Ne samo, da bo poskrbel za kakovos…

Tehnične podrobnosti
Barva
črna
Širina [cm]
84.6
Višina [cm]
59.8
Globina [cm]
67.2
Vgradni
ne
Jamstvo v letih
0
Garancija v letih
2
Razred energijske učinkovitosti- stara
A+++
Zmogljivost sušenja [kg]
9
Letna poraba električne energije [kWh]
194
Glasnost delovanja do [dB]
63
Možnost napeljave v odtok
da
Inverter motor
da
Toplotna črpalka
da
Zamik vklopa
da
Razred kondenzacijskega učinka
A
Cached: Fri, 03 May 2024 03:46:07 GMT