VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaSušilni strojiBEKO B5T68233 sušilni stroj

BEKO B5T68233 sušilni stroj

ID: 20393192
5 LET GARANCIJEOBROČNO EOM 0 %
679,99 €

ali od 45,33 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Nakup možen samo v poslovalnicah
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Želite nositi iste nove kavbojke, dokler se jih ne naveličate? Sušilnik perila  B5T68233 znamke Beko vam omogoča, da ste svojim najljubšim oblačilom kolikor želite zvesti. Od dizajna do ponujenih programov je sušilni stroj namenjen povečanju vašega udobja, z dodatno skrbjo za okolje.

 

IronFinish

Z IronFinish so vaša oblačila pripravljena za nošenje! Vsakodnevno likanje perila je lahko naporno. Sušilni stroji IronFinish podjetja Beko poskrbijo za vaše težave in vam pomagajo, da so vaša oblačila popolnoma suha in pripravljena za nošenje. Deluje tako kot likalnik, v vaše perilo dovaja vodo in paro pri idealni temperaturi in za pravo trajanje. Na ta način bodo tkanine izšle gladke in pripravljene za nošenje, kot bi jih zlikali. Naj vaš sušilni stroj opravi delo namesto vas, da boste lahko vi poskrbeli za tisto, kar je resnično pomembno!

Pripravljeno za nošenje

Ta program je namenjen zmanjšanju gub na srajcah in majicah z uporabo funkcije pare s tehnologijo IronFinish. Ta program odpravlja potrebo po likanju srajc po sušenju. Program se lahko uporablja za 1, 3 ali 6 kosov, odstotek zmečkanja pa se lahko razlikuje glede na vrsto blaga in njegovo debelino. 

*Rezultati pridobljeni z neodvisnimi testi, izvedenimi za srajce za prosti čas iz 100 % bombaža, 100 % poliestra, 100 % viskoze in 56 % bombaža -44 % poliestra, dodane programu z IronFinish.

Čas programa

Izberite želeni čas sušenja za vaše perilo. Trajanje programa lahko izberete med 10 in 160 minutami, da dosežete želeno stopnjo sušenja pri nizkih temperaturah. Pri tem programu bo sušilni stroj deloval izbrano trajanje ne glede na stopnjo sušenja oblačil.

Aquawave®

Skozi posebno zasnovo kadi tehnologija Aquawave ustvarja optimalne in učinkovite pogoje sušenja, brez premikov, ki bi lahko vplivali na tkanino. Edinstvena kontura kadi in oblika lopatic omogočata tekoče gibanje oblačil med sušenjem, ki posnemajo naravni ritem valov. Tako bo vaša najljubša srajca ob vsakem sušenju videti kot nov

Optisense®

Tehnologija optimizira stopnjo sušenja s pomočjo senzorjev temperature in vlažnosti, tako da lahko izberete stopnjo sušenja vaših oblačil. Sušilni stroj se samodejno ustavi, ko je stopnja sušenja oblačil želena. Poleg tega poseben senzor za zaznavanje padcev napetosti ščiti in podaljšuje življenjsko dobo sušilnega stroja.

Higienska osvežitev

Ta program lahko uporabite za suha oblačila in za perilo, ki ga želite razkužiti brez pranja. Omogoča učinkovito razkuževanje suhih tekstilnih materialov s pomočjo vročega zraka.

Steam

Vseh oblačil po nošenju ni treba oprati, nekatera lahko le osvežite. Za suha oblačila, ki potrebujejo le osvežitev, izberite program Steam in tako s pomočjo pare odstranite neželene vonjave.

Tehnične podrobnosti
Barva
bela
Garancija v letih
2
Razred energijske učinkovitosti- stara
A++
Zmogljivost sušenja [kg]
8
Možnost napeljave v odtok
da
Cached: Sat, 04 May 2024 06:14:33 GMT