VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiBela tehnikaHladilnikiBEKO GNO46623MXPN ameriški hladilnik

BEKO GNO46623MXPN ameriški hladilnik

ID: 20841214
-15% s kodo VIKENDOBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
879,99 €

ali od 58,67 € / mesec

Izračun obrokov
Ste našli boljšo ponudbo drugje? Klikni in izenači ceno
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BEKO GNO46623MXPN ameriški hladilnik 

Odkrijte vrhunec svežine in inovacij z našim vrhunskim hladilnikom, izdelek s kodo GNO46623MXPN. Ta aparat ni le rešitev za hlajenje; je nadgradnja življenjskega sloga, zasnovana za izpolnjevanje najvišjih standardov udobja in učinkovitosti.

Z naprednim hladilnim sistemom Neo Frost ta hladilnik zagotavlja optimalen nadzor temperature in vlažnosti, ohranja svežino vaših živil za daljše obdobje. Tehnologija Harvest Fresh še dodatno povečuje trajnost vaših pridelkov, zagotavljajoč, da je vsak grižljaj enako hrustljav in okusen kot dan, ko ste ga kupili.

Eden izmed izstopajočih lastnosti tega hladilnika je ProSmart Inverter kompresor, ki ponuja 10-letno podaljšano garancijo za brezskrbnost. Ta najsodobnejši kompresor ne le maksimizira energetsko učinkovitost, temveč deluje z minimalnim hrupom, ustvarjajoč tiho in mirno kuhinjsko okolje.

Z skupnim bruto volumnom 466 litrov, vključno z 291 litrov svežega oddelka in 175 litrov zamrzovalnega oddelka, ta hladilnik zagotavlja dovolj prostora za vse vaše kulinarične potrebe. Elektronski nadzorni sistem vam omogoča prilagajanje nastavitev s preciznostjo, zagotavljajoč, da se hrana shranjuje natanko tako, kot si želite.

 

Oddelek 0° je namenjen posebej za meso, ribe in mlečne izdelke, ohranjajoč idealno temperaturo za ohranitev najboljše kakovosti. Vklopite način počitnic, ko ste odsotni, in možnost hitrega zamrzovanja za hitro hlajenje. Svetla LED osvetlitev na stropu ne le doda dotik sofisticiranosti, temveč tudi olajša iskanje predmetov.

Glede oblikovanja se ta hladilnik ponaša s sodobno srebrno barvo omarice z vgrajenim ročajem za sodoben in brezhiben videz. Dimenzije 180,0 x 79,5 x 74,0 cm zagotavljajo popolno prileganje vaši kuhinji.

Druge opazne funkcije vključujejo opozorilo ob odprta vrata, otroško ključavnico za dodatno varnost in uporabniku prijazen zaslon na vratih. Hladilnik je opremljen z priročnim predalom za led, kar odpravlja potrebo po ločenem ledomatu. Ste opremili svojo kuhinjo s tem hladilnikom, ki brezhibno združuje inovacije, učinkovitost in slog. S svojimi impresivnimi lastnostmi in elegantnim dizajnom ni le aparat; je izjava o sodobnem življenju.

 

                 

                       

 

 

                                                          

Tehnične podrobnosti
Višina [cm]
180
Širina [cm]
79
Globina [cm]
73
Vrsta hladilnika
ameriški
Vgradni
ne
Razred energijske učinkovitosti
D
Položaj zamrzovalnika
spodaj
Letna poraba električne energije [kWh]
238
Prostornina hladilni del [l]
291
Prostornina zamrzovalni del [l]
175
Klimatski razred
SN-ST: +10 do +38°C
Alarm za odprta vrata
da
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
0
Cached: Sat, 27 Apr 2024 06:40:20 GMT