VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BEKO HII64200SFMT INDUKCIJSKA KUHALNA PLOŠČA

ID: 20836965
-8 % 5 LET GARANCIJE
339,99 €
311,99 €
Prihranek  28,00 €

ali od 10,62 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BEKO HII64200SFMT INDUKCIJSKA KUHALNA PLOŠČA 

 

Indukcijska plošča HII64200SFMT je odlična izbira za vse ljubitelje moderne kuhinje, saj združuje inovativno tehnologijo in eleganten dizajn. S svojo širino 60 cm je popolna izbira za različne kuhinjske postavitve. Plošča je opremljena s štirimi indukcijskimi kuhalnimi območji, od katerih je eno posebej prilagodljivo s funkcijo Flexizone.

Z uporabo plošče je preprosta, saj omogoča enostavno upravljanje prek prednjega Touch Control zaslona. Na tem zaslonu lahko izbirate med 9 različnimi nivoji kuhanja, kar vam omogoča natančno prilagajanje temperature po vaših željah. Poleg tega je na voljo funkcija Booster, ki omogoča hitro segrevanje kuhalnih območij.

Plošča je opremljena tudi s funkcijo Bridge, ki vam omogoča povezovanje dveh kuhalnih območij in tako ustvarjanje večjega kuhalnega območja za večje lonce in ponve. Poleg tega ima plošča semaforski prikaz na kuhalnih območjih, ki vam omogoča enostavno spremljanje toplote.

Varnost je vedno na prvem mestu, zato plošča vključuje različne varnostne funkcije, kot so zaklepanje zaslona, indikator preostale toplote, funkcija Stop & Go ter samodejni izklop. Prav tako ima plošča prepoznavanje posode, kar pripomore k varčevanju z energijo. Za dodatno zaščito je vgrajen tudi sistem za preprečevanje prelivov in presežne toplote.

S črno barvo in digitalnim zaslonom bo ta indukcijska plošča odlično dopolnila videz vaše kuhinje. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali začetnik, vam bo plošča HII64200SFMT zagotovo olajšala kuhanje in vam omogočila pripravo okusnih jedi na enostaven in učinkovit način.

Tehnične podrobnosti
Jamstvo v letih
0
Garancija v letih
2
Število kuhališč - indukcija
4
Globina [cm]
52
Širina [cm]
59
Višina [cm]
5.2
Vrsta kuhališča
indukcijsko
Flex/Bridge cona
da
Upravljanje
Touch Display
Cached: Sat, 27 Apr 2024 19:51:36 GMT