VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BEKO SGA8130C likalna postaja

ID: 20843650
279,99 €

ali od 13,69 € / mesec

Izračun obrokov
Moşnost vračila v 14 dneh 
Ŝelite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 1.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoloşljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

BEKO SGA8130C likalna postaja 

 

Likalna postaja Beko zdruşuje vrhunsko tehnologijo in zmogljivost za enostavno in učinkovito likanje. S poudarkom na naprednih funkcijah in estetskem oblikovanju, je ta likalna postaja odlična izbira za tiste, ki iščejo zmogljiv likalnik s sodobnimi značilnostmi.

Značilnosti likalne plošče so osupljive, saj je opremljena s keramično likalno ploščo SuperGlide, ki zagotavlja gladko drsenje in optimalno porazdelitev toplote. S pritiskom 8 barov omogoča učinkovito likanje različnih vrst tkanin, kar zagotavlja odlične rezultate.

Za brezskrbno likanje je poskrbljeno s funkcijo proti kapljanju in navpično paro, ki omogočata, da se likalnik uporablja brez skrbi za morebitne madeşe ali gube. S kapaciteto rezervoarja za vodo 1,8 litra imate na voljo dovolj vode za daljše likanje brez prekinitev.

Moč 3000 W zagotavlja hitro ogrevanje in učinkovito likanje, medtem ko odstranljiv rezervoar za vodo olajša polnjenje in čiščenje. Neprekinjena para s hitrostjo 165 g/min omogoča temeljito likanje in odstranjevanje trdovratnih gub.

Funkcije, kot so nastavitev vodne pare in temperature (ročno in samodejno), sistem proti vodnemu kamnu Calc-Buster ter digitalni zaslon, omogočajo natančno prilagajanje likalnih nastavitev glede na vrsto tkanine. Pametni način s ročnimi moşnostmi in integrirana močna črpalka dodatno izboljšata uporabniško izkušnjo.

Likalna postaja Beko se ponaša tudi z elegantnim oblikovanjem v črni barvi, kar ji daje sodoben in privlačen videz. Zmogljivost in poraba energije so optimalno uravnoteşeni, saj naprava deluje pri moči 3000 W in je primerna za napetost 220-240 V pri frekvenci 50-60 Hz.

S kompaktnimi merami (višina 32 cm, premer 43 cm, globina 22 cm) in teşo 5,8 kg je likalna postaja enostavna za uporabo in shranjevanje. Embalaşa je prav tako premišljeno oblikovana, s dimenzijami 361 cm x 270 cm x 487 cm in teşo 7,7 kg, kar zagotavlja varno prevoşenje naprave.

Za vrhunsko zmogljivost in enostavno likanje je likalna postaja Beko odlična izbira, zdruşuje tehnološke in oblikovalske inovacije za zadovoljstvo uporabnikov.

 

Likalna postaja Beko je visokozmogljiva naprava z naprednimi funkcijami, ki omogočajo učinkovito likanje in osveşevanje oblačil. Opremljena je z vrhunsko keramično likalno ploščo SuperGlide, ki zagotavlja gladko drsenje in optimalno porazdelitev toplote. Poglejmo si osnovne značilnosti, funkcije in tehnične podatke te napredne likalne postaje:

jn, kar jo naredi odlično izbiro za učinkovito in priročno likanje oblačil.

Tehnične podrobnosti
Barva
črna/bronasta
Konstanten izpust pare do (g/min)
165
Pritisk pare (Bar)
8
Prostornina vodnega rezervoarja [ml]
1800
Garancija v letih
2
Cached: Sun, 28 Apr 2024 07:21:14 GMT