VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiRačunalništvoRačunalniški priborE-denarniceLEDGER Nano S Plus denarnica za Bitcoin in druge kriptovalute, Pastel Green

LEDGER Nano S Plus denarnica za Bitcoin in druge kriptovalute, Pastel Green

ID: 20664604
Novo
89,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 3.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 2.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Kripto denarnica Nano S Plus omogoča varno hranjenje kripto valut, NFT-jev in tokenov. Omogoča upravljanje z več kot 5.500 različnimi digitalnimi sredstvi. Nano S Plus ima velik zaslon za enostavno upravljanje in potrjevanje transakcij. Ima USB-C priključek in priložen kabel.

 

Varna hramba kripto kovancev, žetonov in NFT

Denarnica poskrbi za varno hrambo zasebnih ključev. S strojnim varnim elementom in drugimi mehanizmi brani pred hackerskimi napadi. Skrivnosti (zasebni ključ) nikoli ne zapusti naprave. BIP39/44 kompatibilna.

Pregleden zaslon

Denarnica Ledger Nano S Plus ima oster črno-bel zaslon, ki je podoben Nano X. Zaslon prikaže 3 vrstice besedila, kar ga naredi bolj preglednega za lažje potrjevanje in preverjanje transakcij.

Več kot 100 aplikacij

Denarnica vsebuje pomnilnik, ki omogoča nalganje več kot 100 aplikacij za upravljanje z različnimi kripto kovanci. Upravljanje NFT-jev z Ledger Live še nikoli ni bilo tako enostavno.


Vsestranska

Ledger Nano S Plus se lahko uporablja z Windows 8.1 in novejšimi, macOS 10.14 in novejšimi ter z Linux sistemi. Omogoča tudi povezovanje s pametnimi telefoni z Android 7 ali novejšim. Nano S Plus ima tudi USB-C vhod za enostavno povezljivost.

Aplikacija Ledger Live

Denarnica podpira aplikacijo Ledger Live, ki omogoča trgovanje s različnimi kripto kovanci in tokeni.

Poskrbljeno za varnost

Ledger Nano S Plus uporablja certificiran varni čip (CC EAL6+). Ledger denarnice so edine strojne denarnice, ki nosijo certifikat CSPN Francoske agencije za kibernetsko varnost.


Lastnosti

  • zaslon, ki prikaže 3 vrstice besedila
  • dovolj prostora za nalaganje različnih aplikacij za kripto kovance
  • vhod USB-C
  • omogoča povezovanje z mobilno aplikacijo Ledger Live


Pomembno

  • Vsa programska oprema in podpora za kripto valute za strojne denarnice, se pogosto in brez napovedi nadgrajuje in posodablja s strani proizvajalca. To pomeni, da se lastnosti izdelka lahko spremenijo v njegovi življenski dobi in hkrati to ne more biti predmet stvarne napake.
  • Obvezno izdelajte in varno shranite arhivske besede. V primeru odpovedi naprave servis ni odgovoren za imetje na denarnici ali kakršno koli s tem povezano škodo in bo smatral, da ima lastnik naprave izdelano varnostno kopijo.
Tehnične podrobnosti
Dvofaktorska avtentikacija
da
Konektor
USB-C
Upravljalec gesel
ne
Vgrajen zaslon
da
Garancija v letih
1
Kompatibilnost z OS
Windows
Podprte kriptovalute
Bitcoin, DASH, ERC20, Ethereum, Litecoin, Token, Zcash
Cached: Fri, 26 Apr 2024 18:51:14 GMT