Išči
Big BangIzdelkiMali gospodinjski aparatiPriprava kaveKavni aparat na filterBialetti Black Star Edition Kafetiera za 6 skodelic + 2 skodelici

Bialetti Black Star Edition Kafetiera za 6 skodelic + 2 skodelici

ID: 21208349
71,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od ponedeljka, 28.10. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: LONCI IN POKLOPCI
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Da bo vaša kafetiera delovala več let, je priporočljivo, da jo pomivate ročno s toplo vodo brez močnih detergentov. Prav tako so kafetiere namenjene izključno uporabi vode in kave, vanje nikoli ne točite druge tekočine razen vode in ne dajajte ničesar drugega kot kavo. Poskrbite, da bo vaš aparat za kavo Bialetti med uporabo vedno dobro zaprt, v delujočem stanju in nepoškodovan. Kako pripraviti mocha kavo? Odvisno od velikosti posode za moko nalijte hladno vodo do označene oznake na odprtini na dnu posode. Kavo rahlo vlijemo v za to predvideno sito. Kava se kuha pri temperaturi vrelišča, dokler ni končana ekstrakcija. Ne nastavite visoke temperature. Da bi ohranili aromo kave, je potrebno aparat za kavo po kuhanju odstaviti z ognja. Pred prvo uporabo aparat za kavo dobro sperite z vodo in pripravite prvo kavo, ki jo nato zavržete.

 

Omejena posebna izdaja Black Star Edition kafetiere Bialetti Moka Express v mat črni barvi. Zlat potisk daje poseben poudarek in dopolnjuje eleganten videz celotnega kompleta. Set je sestavljen iz kafeterije Bialetti Moka Express in dveh mat črnih skodelic za kavo. Kafeterija je izdelana iz kakovostnega in poliranega aluminija, z ergonomskim ročajem in patentiranim varnostnim ventilom. Popolna sinteza dizajna, funkcije in kakovosti. Klasična oblika, že desetletja nespremenjena v novi barvni shemi, bo izviren element vsake kuhinje.

\n

Primerno za vse vire toplote, razen za indukcijo. Kafetiero pomivajte ročno, brez uporabe detergentov. Ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

\n

Kako uporabljati kafetiero?

\n

Kafetiera je sestavljena iz zgornje posode s tesnilom, filtra in spodnje posode. V filter damo mleto kavo, v spodnji rezervoar pod nivojem varnostnega ventila nalijemo vodo in povežemo vse elemente med seboj. Kafetiero postavite na vir toplote in počakajte, da voda v spodnjem rezervoarju zavre. Vroča voda bo šla skozi filter s kavo v zgornji rezervoar in tako dobite ta okusen in aromatičen espresso.

\n

Tehnične lastnosti

\n

Prostornina kafetiere: 270 ml

\n

Prostornina skodelice: 315 ml

\n

 

\n

 

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
1
Vrsta kavnega aparata
filter
Cached: Tue, 22 Oct 2024 06:37:41 GMT