Išči

BLAUPUNKT AHM701 vlažilec zraka

ID: 20395196
143,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 8.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 8.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Parni vlažilec zraka Blaupunkt AHM701 omogoča vzdrževanje optimalne vlažnosti med 40 % in 80 %. Napravo odlikuje moč 400 W moči, zmogljivost vlaženja 500 ml/h, 5-litrski rezervoar za vodo in 10-urni časovnik. Poleg tega vas bosta navdušila tudi ionizator ter funkcija aromaterapije. Za enostavno uporabo naprave pa poskrbijo LED zaslon z nadzorno ploščo na dotik in daljinski upravljalnik.

 

Visokokakovostni parni vlažilec poskrbi, da je raven vlage v naših domovih ustrezna za dobro počutje ljudi. Optimalna notranja vlažnost mora biti med 50 % in 60 %. Nižja vodi do izsušitve kože in sluznice, višja pa lahko prispeva k rasti nevarne plesni in gliv.

Parni vlažilec zraka Blaupunkt AHM701 zviša raven vlažnosti s segrevanjem vode in ustvarjanjem pare. Ker je voda, ki izteka iz naprave, že v plinasti obliki, je vodna meglica nevidna. Zaradi tega se vodne usedline ne zadržujejo v zraku ali padajo v okolico naprave. Dodatna prednost parnih vlažilcev je zmanjšanje hladilnega učinka v prostoru. Voda izhlapi, ko jo segreje vlažilnik, v nasprotju z vodno meglo, ki črpa toploto iz okolja.

Ta model vam omogoča stalno vzdrževanje optimalne vlažnosti med 40 % in 80 %, odvisno od vaših osebnih preferenc, zahvaljujoč vgrajenemu časovniku pa lahko nastavite čas (največ 10 ur), po katerem se enota samodejno izklopi. Napravo odlikuje odlična zmogljivost vlaženja 500 ml/h z največjo močjo 400 W. Poleg prikaza trenutne vlažnosti zraka je vlažilnik opremljen s funkcijo termometra, ki uporabniku sporoča sobno temperaturo.

Model AHM701 je dodatno opremljen s funkcijo aromaterapije in ionizacije, ki širi diskreten, nežen in prijeten vonj po prostoru.

Možnost polnjenja 5-litrskega rezervoarja od zgoraj ter priročen in enostaven način čiščenja povečata udobje uporabe. Jasen, velik LED zaslon s ploščo na dotik, ki se v nočnem načinu izklopi skupaj z lučko, ter priloženi daljinski upravljalnik naredijo to napravo zelo funkcionalno in enostavno za uporabo.

Tovrstni vlažilci so še posebej priporočljivi za prostore, kjer se zadržujejo majhni otroci in ljudje s kakršnimi koli boleznimi dihal, saj visoka temperatura grelne vode uspešno odstrani večino mikroorganizmov in bakterij.

 

Specifikacije:

LED zaslon z nadzorno ploščo na dotik

Aroma funkcija, vgrajen ionizator

Daljinski upravljalnik

Nastavljiv vlažilec od 40%-80%

10 urni časovnik

Učinkovitost vlaženja: >500 ml/h

Struktura zgornjega polnjenja, lažje ponovno polnjenje

Prostornina rezervoarja za vodo: 5 l

Nočni način

Napajanje 100-240 V ~ 50/60 Hz,

Moč: 400 W

Dimenzije: 25 x 17,5 x 28 cm

Teža: 2,97 kg

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dodatno - vlažilnik zraka
aromaterapija, ionizacija, daljinsko upravljanje, nastavitev vlažnosti
Funkcije vlažilnika zraka
časovnik
Kapaciteta vlaženja do (ml/h)
500 ml/h
Prostornina rezervoarja
5 l
Cached: Tue, 07 May 2024 00:33:06 GMT