VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT FPC401 aparat za pokovko

ID: 617848
39,90 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 27.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
FPC401 je visoko kakovostna naprava, zasnovana posebej za izdelavo pokovke. Naša naprava vam bo v pomoč pri pripravi kino večera doma ali za razvedrilo vašim otrokom. Ta aparat je odličen način, da gostite uspešno zabavo.

 

PREPROSTA UPORABA Naša naprava je zelo preprosta za uporabo, saj lahko z njo pripravite pokovko v le nekaj minutah! Preprosto odstranite pokrov, vstavite ustrezno količino semen, zaprite pokrov, pritisnite gumb za vklop in v 2 do 4 minutah lahko uživate v okusu sveže pripravljene pokovke.

VEDNO SVEŽE PRIPRAVLJENA POKOVKA Okus pokovke, pripravljene z napravo FPC401 se ne razlikuje od tiste v kinu. Še več, pripravite jo brez olja ali maščob, tako ne vsebuje neželenih kalorij, zato je odlična naprava tudi za entuziaste zdrave prehrane in osebe, ki skrbijo za svojo postavo. Pripravljena pokovka je vedno sveža, hrustljava in okusna.

PRIPRAVITE JE KOLIKOR ŽELITE Preprosto odmerjanje vam bo pomagalo pripraviti ustrezno količino pokovke (količina ene porcije je 60 g), tako boste imeli vedno toliko pokovke, kot je potrebujete. UNIVERZALEN DIZAJN Belo telo s transparentnim pokrovom, zahvaljujoč modnemu dizajnu, idealno ustreza vsakemu kuhinjskemu prostoru, zato je naprava odličen dodatek.
Tehnične specifikacije: Posoda za odmerjanje, 2-4 minute za pripravo porcije pokovke, Prozoren pokrov, Priprava pokovke brez uporabe olja ali maščobe, Napajanje 220-240V~50/60Hz, moč: 1200W, Dimenzije: 19,5 x 15,5 x 28 cm, Teža: 1,13 kg
Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta kuhinjskega aparata
aparat za pokovko
Cached: Fri, 26 Apr 2024 18:11:45 GMT