VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BLAUPUNKT GC301 žar na oglje

ID: 20509099
55,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 10.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od četrtka, 9.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Žar na oglje Blaupunkt GC301 s pokrovom, kar preprečuje, da bi jedi izgubile svojo naravno aromo in okus. Velika površina kuhalne rešetke s premerom 41 cm, je kot nalašč za pripravo obrokov za večje skupine ljudi. Zaradi majhne teže in kolesc je žar zelo enostavno premikati, priložene pa so tudi klešče, ki vam bodo v pomoč pri peki.

 

Žar na oglje Blaupunkt GC301 je idealen pripomoček za vse, ki si poletnih srečanj ne morete predstavljati brez okusne peke na prostem. Razveselite svoje goste z različnimi postreženimi jedmi – od sočnega mesa do hrustljave zelenjave ali dišečih nabodal!

Tradicionalni žar na oglje je odlična ideja za hiter in okusen obrok za ljudi, ki cenijo edinstven okus jedi neposredno z žara.

Model GC301 je opremljen s pokrovom, zahvaljujoč kateremu pripravljeno meso in zelenjava ne bosta izgubila svoje naravne arome in okusa ter bosta pripravljena hitreje kot na navadnem žaru brez pokrova.

Velika površina žara s premerom 41 cm je kot nalašč za pripravo hrane za večje skupine ljudi. Priložene klešče za žar vam bodo omogočile hitro in varno odstranjevanje jedi z rešetke ognjišča. Uporabite jih lahko tudi za razporejanje oglja v kurišču.

Majhna teža, stabilna kolesa in udobni ročaji olajšajo transport naprave. Model GC301 je izdelan iz prašno barvanega jekla, zaradi česar je odporen na vremenske vplive in vam omogoča uživanje v peki na žaru vse leto!

 

Specifikacije:

Prašno lakirana jeklena konstrukcija

Udobni ročaji

Jeklena kromirana rešetka

Žar površina s premerom 41 cm

Kaminska rešetka

Klešče

Dimenzije: 44 x 49,5 x 72 cm

Teža: 3,1 kg                    

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Dolžina plošče [cm]
41
Vrsta žara
stoječi žar
Širina plošče [cm]
41
vrsta goriva za žar
žari na oglje
Cached: Mon, 06 May 2024 14:29:46 GMT