Išči
Big BangIzdelkiŠport & prosti časOblačila, čevlji in dodatkiObutevBlazinice za sredino stopala Ball of Foot Blazine Blazinice za sprednji del stopala Beige L

Blazinice za sredino stopala Ball of Foot Blazine Blazinice za sprednji del stopala Beige L

ID: 21247442
10,19 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od petka, 26.7. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: INF Company AB
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
Izboljšana debelina ne zagotavlja le udobnega prileganja, ampak zagotavlja tudi trajno podporo, kar posameznikom omogoča dolgotrajno olajšanje in nego njihovih stopal.

 

Vrhunski material: Visoko elastičen najlon zagotavlja tesno in udobno prileganje, ki se prilagaja konturam vašega stopala. SEBS zagotavlja dodatno blaženje, zaradi česar so ti ščitniki idealni za posameznike, ki iščejo dodatno debelino za svoje potrebe po poravnavi prstov.

Odebeljen sprednji del stopala: Oblika sprednjega dela stopala v obliki črke U doda debelino in podporo sprednjemu delu stopala, kar zagotavlja izboljšano zaščito pred trenjem in pritiskom.

Udoben za nošenje: Nosite ga lahko s sandali, čevlji, škornji z notranjim podplatom, natikači in pod katere koli nogavice. Naše opore za sredino stopala so zasnovane iz lahke in zračne tkanine in so še posebej odlične, če ste na nogah dlje časa, hkrati pa odvajajo vlago stran od vaših stopal - tako da ostanete suhi.

Tehnični podatki :

Barva: bež

S: 10x8x0,25 cm

D: 11x9,5x0,25 cm

Material: visoko elastični najlon in SEBS

Paket vključuje:

1 par ščitnikov za prednje noge

Cached: Thu, 18 Jul 2024 21:04:14 GMT