VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiOsebna negaErotikaBODYSTOCKING Passion BS036 Black

BODYSTOCKING Passion BS036 Black

ID: 20380295
+18 vsebina
Potrdi svojo starost
15,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od srede, 26.6. naprej
Ponudba prodajalca Big Bang eTržnice. Nakup je mogoč izključno preko spleta.
Več informacij
Prodajalec: Svet erotike
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka
BODYSTOCKING Passion BS036 Black

 

Predstavljamo vam najbolj ekstravaganten bodystocking do sedaj.

 

BS036 je prava čarovnija vzorcev, ki bodo krasili vaše poželjivo telo. Čipkasti vzorci vrtnice ter drzne vezi, ki potekajo po celotni bočni dolžini, tvorijo celoto, ki se ji nebo moral upreti noben moški. Da se bosta lahko takoj prepustila vajinemu intimnemu razvajanju, pa bo poskrbela odprtina na sredini kostuma. Prepustita se vajini vroči romanci in prebudita nore strasti v dvoje.

Bodystocking BS036 združuje romantično ter drzno opravo, ki bo dvignila temperaturo. Njegova posebnost so naramnice, ki potekajo samo preko enega ramena, ter prepletajoče se vezi, ki razkrivajo vašo celotno bočno stran. Po sredini pa pokaže še svojo romantično stran s potiski vrtnice, ki se vijejo vse do konca. Material se prilagaja popolnoma vsaki postavi, v njem pa se boste počutili lahkotno in samozavestno.

Materiali kostuma so hipoalergeni ter se pri pranju ne razbarvajo ali obarvajo.

Embalaža, v kateri prejmete izdelek je nadvse sofisticirano oblikovana in primerna za obdarovanje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Cached: Sat, 22 Jun 2024 23:02:10 GMT