VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

Braun AIO 5445 Multigroomer

ID: 20789390
-51 % -10% Z MASTERCARD®
102,99 €
49,99 €
Prihranek  53,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Braun AIO 5445

Braun All-In-One Series 5 5445, komplet 10 v 1 za vsakodnevno urejanje za moške, za prirezovanje brade, oblikovanje dlak po telesu, striženje las, dlak v ušesih in nosu in drugo, z izjemno ostrim rezilom, torbico, vodoodporen, s polnilno baterijo za 100 minut delovanja.

 

 

Prednosti izdelka:

 

●      Braunov komplet 10 v 1 za urejanje od glave do pet: izbrani pripomočki za brado, prirezovanje dlak v ušesih in nosu ter striženje las in oblikovanje dlak po celem telesu

 

●      Brez truda ustvarite svoj slog: izjemno ostro rezilo je učinkovito za hitro urejanje vseh dlak in las

 

●      Zlahka oblikujte svoj videz, ne glede na dolžino: odlični rezultati pri vseh dolžinah dlak in las, s fiksnima nastavkoma dolžine 1 mm in 2 mm ter drsnima nastavkoma za brado in lase (3–21 mm)

 

●      Zasnovan, da traja: ta komplet za urejanje za moške je opremljen z izjemno ostrimi rezili, močno Li-ion baterijo, ki omogoča 100 minut delovanja brez priključne vrvice, in je v celoti vodoodporen.

 

●      Prilagojen vsakemu koraku vaše domače rutine: ta komplet za urejanje za moške vključuje torbico za shranjevanje v kopalnici

 

 

 

Opis izdelka

 

Uredite se od glave do pet z uporabo kompleta za urejanje Braun All-In-One Series 5. Komplet 10 v 1, zasnovan za urejanje brade in las, oblikovanje podrobnosti in dlak po telesu. Z izjemno ostrimi rezili, nežnim nastavkom in 100-minutnim delovanjem brez priključne vrvice.

Vključuje: plastično glavo za prirezovanje, glavo za urejanje dlak po telesu, glavo za prirezovanje dlak v ušesih in nosu, glavo za natančno prirezovanje, mini brivnik z mrežico, drsna nastavka za brado (3–11 mm) in lase (13–21 mm), fiksna nastavka (1 mm in 3 mm), nežni nastavek, nastavek za obrvi, torbico z vrvico.

 

 

Vsebina škatle

 

1 x urejevalnik, vključno s plastično glavo za prirezovanje


1 x glava za urejanje dlak po telesu


1 x glava za natančno prirezovanje


1 x glava za prirezovanje dlak v ušesih in nosu


1 x mini brivnik z mrežico


1 x drsni nastavek za brado (3–11 mm)


1 x drsni nastavek za lase (13–21 mm)


1 x standardni fiksni nastavek (1 mm)


1 x standardni fiksni nastavek (3 mm)


1 x nežni nastavek


1 x nastavek za oblikovanje obrvi


1 x ščetka za čiščenje


1 x torbica z vrvico

 

 

Tehnične podrobnosti
Čas delovanja do (min)
100
Garancija v letih
2
Nastavki
nastavek za oblikovanje brade, nastavek za oblikovanje obrvi, nastavek za striženje las, prirezovalnik, ščetka za čiščenje, nastavek za nosne in ušesne dlačice, nastavek za natančno striženje
Dodatno
vodoodporen
Cached: Sun, 28 Apr 2024 02:45:24 GMT