VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči
Big BangIzdelkiVrt & orodjeŽari & priborBRAUN CG7040BK MultiGrill 7 žar

BRAUN CG7040BK MultiGrill 7 žar

ID: 21021514
-8 %
169,99 €
154,99 €
Prihranek  15,00 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Predstavljamo Braun Multigrill 7– celovito rešitev za popolno pečene jedi na žaru in še veliko več. Uživajte v veliki površini in moči (200W) za peko, s pametno kombinacijo dveh vrst visokozmogljivih plošč in treh prilagodljivih položajev za pripravo jedi, ta vsestranski aparat v vašo kuhinjo vnese ustvarjalnost in praktičnost.

 

Predstavljamo Braun Multigrill 7– celovito rešitev za popolno pečene jedi na žaru in še veliko več. S pametno kombinacijo dveh vrst visokozmogljivih plošč in treh prilagodljivih položajev za pripravo jedi, ta vsestranski aparat v vašo kuhinjo vnese ustvarjalnost in praktičnost.

Poslovite se od težav z več lonci in ponvami. Multigrill 7 vam omogoča enostavno pripravo zajtrka, kosila, večerje in prigrizkov, ki bodo zadovoljili različne okuse vaše družine in prijateljev. Prostoren dizajn vam omogoča pripravo obrokov za do 6 oseb hkrati, kar vam prihrani čas pri pripravi jedi.
Vzdrževanje je zelo preprosto, nelepljive plošče za peko so enostavno odstranljive in jih je mogoče prati v pomivalnem stroju. 
Sprejmite neskončne kulinarične možnosti s tremi prilagodljivimi položaji za peko. Tradicionalni kontaktni položaj nežno stisne hrano med ploščami, kar je idealno za sočne burgerje in zlato rjavo popečene sendviče. Napravo preklopite v odprto pozicijo za BBQ pripravo hrane, pri čemer istočasno pečete zrezke na eni strani in pečete zelenjavo na drugi strani. Potrebujete še več vsestranskosti? Preizkusite položaj pečice za občutljivo hrano, kot so ribe, bruskete ali rezine pice.

      
Z vgrajenimi grelnimi elementi, Multigrill 7 zagotavlja popolno učinkovitost pečenja na žaru in skrajšuje čas predgretja. S pomočjo termostata izberite različne temperature za vsako ploščo.
Uživajte v veliki površini za peko, ki lahko pogreje do 12 hamburgerjev ali pripravi obroke za do 6 oseb, zahvaljujoč močnemu 2000 W grelnemu elementu. Integrirana posoda za zbiranje tekočine in sistem zaklepanja olajšata čiščenje in shranjevanje, medtem ko dvojni sloji vrhunskega premaza proti prijemanju na ploščah odpravljajo potrebo po dodatnem olju.
Izboljšajte svojo kulinarično izkušnjo z Braun Multigrill 7 – z ulimativnim kuhinjskim spremljevalcem za vsak obrok!


TEHNIČKE SPECIFIKACIJE: 
Material plošče: Tlačno lit Aluminij 
Dimenzije plošč: 29x23
Moč: 2000 W
Maksimalna temperatura: 230 °C
Vključene plošče: 1 žar plošča, 1 ravna plošča
Položaji kuhanja 3: kontakt, žar, pečica
Dimenzije izdelka: (D x Š x V) 36,5 x 31,5 x 17,3 cm
Teža izdelka 5,338 kg
Priloženi dodatki: Posoda za olje

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Dolžina plošče
23 cm
Dolžina plošče [cm]
29
Vrsta plošče
liti aluminij
Vrsta žara
namizni žar
Moč [W]
2000
vrsta goriva za žar
električni žari
Vrsta žara-o
namizni žar
Cached: Sun, 28 Apr 2024 14:44:24 GMT