VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

BRAUN MQ9135XI palični mešalnik

ID: 20453260
99,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Palični mešalnik Braun MultiQuick 9 (MQ9135XI) vas bo navdušil z inovativnimi tehnologijami ActiveBlade, imode, SplashControl, PowerBell in SmartSpeed. Ima izjemno zmogljiv, 1200 W motor, zahvaljujoč optimizirani ergonomiji za boljše rokovanje pa imate popoln nadzor nad ustvarjanjem.

 

Popolnoma nova izkušnja pripravljanja hrane z najmočnejšim in najučinkovitejšim Braun paličnim mešalnikom.

 

Nova imode tehnologija

S pritiskom na gumb do preciznejših rezultatov zahvaljujoč imode tehnologiji. Način delovanja s 3 hitrostnimi stopnjami - pri nizki hitrosti obdelujte mehke sestavine, pri visoki pa vam je na voljo polna moč, kot naročena za spopad s trdimi živili. Način pulziranja enakomerno reže sestavine brez mečkanja.

 

Active PowerDrive tehnologija

Opravite z najzahtevnejšimi nalogami brez napora. Najmočnejši in najučinkovitejši palični mešalnik do zdaj je opremljen z zmogljivim 1200 W motorjem, kar se odraža v do 60% učinkovitejšim delovanjem in omogoča, da najtrše sestavine pretvorite v najokusnejše kreacije.


 

ActiveBlade  tehnologija

 SplashControl  tehnologija 

 PowerBell Plus tehnologija

SmartSpeed tehnologija

EasyQuick tehnologija

      

           

        

Prva tehnologija aktivnih rezil na svetu vključuje fleksibilno os, ki rezila pomika navzgor in navzdol, kar se odrazi v 2x finejšem mletjem. Brez težav režite oreščke, ingver in vsa ostala trdna živila.

SplashControl tehnologija je učinkovita zahvaljujoč edinstvenemu kupolastemu dnu rezalne osi, ki hrano vleče navznoter za finejše mletje in rezilom, ki so nagnjena v nasprotnih si smereh. Ta inovativna SplashControl tehnologija je standardna vsakemu Braun paličnemu mešalniku za zagotavljanje popolnih rezultatov brez nereda.

Dodatno rezilo poskrbi za večjo površino rezanja, zaradi česar je mešanje in mletje vseh sestavin boljše. Omogoča hitrejše in učinkovitejše rezultate in obdelavo večjih kosov hrane z manj napora.

Močneje kot pritiskate na gumb, več moči dobite. Enostavna uporaba z eno roko menja hitrostne stopnje enakomerno in  brez ustavljanja.

Za zamenjavo nastavkov zadostuje preprost zasuk. Sistem EasyTwist omogoča hitro in enostavno odstranitev mešalnega rezila in pritrditev katerega koli od razpoložljivih dodatkov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dodatki:

  • posoda za sekljalnik s prostornino 500 ml;
  • rezilo za sekljanje;
  • rezilo za drobljenje ledu;
  • metlica za stepanje;
  • plastična merilna posodica s prostornino 600 ml.

 

Pralno v pomivalnem stroju*

*razen motorja

 

Material rezila: nerjaveče jeklo.

Material telesa: plastika (BPA free).

Material noge: nerjaveče jeklo.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Vrsta mešalnika
palični
Cached: Sat, 27 Apr 2024 21:48:05 GMT