Išči

BRAUN Silk-epil 9-360 3D epilator

ID: 21118587
-33 %
299,99 €
199,99 €
Prihranek  100,00 €

ali od 15,14 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od jutri, 2.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 2.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Braun Silk-épil 9 Flex, epilator s 360° gibljivo glavo za enostavno odstranjevanje dlačic, mokra in suha uporaba, dolgotrajno gladka koža, z damskim brivnikom, nastavek za prirezovanje in ščetke za piling, mini brivnik za obraz, 9-360 3D, bel/rožnat titan.

 

Braun Silk-épil 9 Flex, epilator za enostavno odstranjevanje dlačic, 9-360 3D, bel/rožnat titan.

 

Braun Silk-épil 9 Flex 9 3D – izjemna rešitev za dolgotrajno gladko kožo brez dlačic. V udobju svojega doma dosezite rezultate kot v salonu. Z lahkoto ustvarite svilnato gladko kožo s popolnoma gibljivo glavo, celo na težavnih predelih, kot so kolena in pazduhe. Prilagodi se vašim konturam, da brez truda odstranite dlačice. Epilator brez priključne vrvice, opremljen s 40 pincetami MicroGrip, ujame celo najkrajše dlačice (0,5 mm), zato vam ni več treba čakati, da dlačice dovolj zrastejo. Njegova široka glava pokriva velika območja in tako poskrbi za kožo brez dlačic v samo nekaj potezah. Epilator lahko uporabljate v kadi ali pod prho, da zmanjšate občutek bolečine. Njegov natančni ročaj zagotavlja, da imate popoln oprijem, tudi kadar je moker. Pozdravite gladko kožo brez obiskov salona ali čiščenja nereda. Zasnovan, da traja vrsto let: naši epilatorji so izdelani v Nemčiji.

 

Do en mesec gladke kože kadar koli, v udobju vašega doma.

 

Prva popolnoma gibljiva glava na svetu za epilacijo brez zgrešenih dlačic, celo na težavnih območjih. Epilator ujame tudi tako kratke dlačice (0,5 mm), ki jih vosek ne more.

 

Zasnovan za občutljiva območja: prilagodite pritisk na kožo za enostaven preklop med močnim in nežnim načinom delovanja s funkcijo Smart Touch.

Manj bolečine in več udobja: mokra in suha uporaba. Nežno se epilirajte v kadi ali pod prho.

Udobna epilacija: natančen ročaj za nadzorovan oprijem in nastavek z masažnimi valjčki, ki pomaga zmanjšati občutek bolečine.

 

Epilirajte se pod svojimi pogoji: epilatorji Braun ujamejo dlačice, ki jih vosek ne more, ne vsebujejo kemikalij in ne zahtevajo čakanja, da dlačice ponovno zrastejo.

Več kot epilator: vključuje mini brivnik za obraz, ščetko za piling, brivno glavo in nastavek za prirezovanje za občutljiva območja.

 

 

Vsebina škatle:

Funkcija SensoSmart
Visokofrekvenčni masažni nastavek
Nastavek za stik s kožo
Brivna glava + prirezovalnik
Glava s ščetko (vključno z adapterjem)
Nežna ščetka
Zaščitni pokrovček
Mini brivnik
Ščetka za čiščenje
Torbica

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Čas delovanja do (min)
50
Čas polnjenja
2 h
Nastavki
brivna glava, nastavek za začetnice, distančni nastavek za natančnejše prirez.in oblik., krtača za čiščenje obraza, mini brivnik, pokrovček
Št. pincet
40
Vrsta aparata za odstranjevanje dlak
epilator
Cached: Wed, 01 May 2024 05:37:33 GMT