VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

CANDY CS5C4F0A1 vgradni pomivalni stroj

ID: 20649610
OBROČNO EOM 0 %5 LET GARANCIJE
450,99 €

ali od 30,07 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Big Bang dostava, vnos in odvoz predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Vgradni pomivalni stroj z drsnimi vrati Candy Rapidò CS 5C4F0W z zmogljivostjo pomivanja 15 pogrinjkov se uvršča v C energijski razred in deluje z glasnostjo 44 dB. Za pomivanje ima na voljo 8 različnih programov, z najvišjo temperaturo pomivanja 75 °C pa zagotavlja popolno higieno za vso družino. Pomivalni stroj Rapidò odlikujejo:

· Inverterski motor

· Program Wash & dry 35' ; omogoča pomivanje in sušenje omejene količine v samo 35 minutah

· Maxi TUB; najbolj prostorna košara za vse vrste kuhinjskih posod

· Funkcija Smart Door

· Aquastop; zaščita pred izlivom vode

· Popoln nadzor od kjerkoli z aplikacijo hOn

 

Rapido'

Candy Rapidò je najhitrejši in najprostornejši pomivalni stroj na trgu. Za vse potrebe je opremljen s širokim naborom hitrih ciklov, ki poenostavljajo vsakodnevno uporabo, kar omogoča MAXI-TUB, najprostornejša kad v standardni velikosti, v katero lahko naložite tudi največje predmete. Manj časa za pomivanje, več prostora za pomivanje.

 

Maxi TUB kad

Novi Candy Rapido’ ima najprostornejšo kad na trgu (v standardni dimenziji), ki zagotavlja največ prostora za vašo kuhinjsko posodo, tudi za največjo, kot so pekači, deska za rezanje, skleda za solato.

 

Inverterski motor Speed-Drive

Candy Rapidò poganja nov SPEED-DRIVE INVERTER motor, najbolj inovativen in vzdržljiv brezkrtačni motor, ki poveča učinkovitost čiščenja in hkrati zmanjša porabo energije.

 

Držalo Maxi-Ladle

NOVO držalo Maxi-Ladle je zasnovano tako, da odlično drži nož za kruh, zajemalke in druge dolge predmete na najpametnejši možen način.

 

Cikel Wash & Dry 35'

Novi Candy Rapidò lahko dnevno količino posode pomije in posuši v samo 35 minutah: najhitrejši cikel pomivanja in sušenja na trgu.

 

Funkcija SmartDoor

Med fazo sušenja se vrata samodejno odprejo za nekaj centimetrov kar omogoči kroženje zraka v pomivalnem stroju in naravno sušenje posode. Trajanje izbranega cikla se bo spremenilo, da bo omogočilo optimizacijo temperatur, uporabljenih med fazo izpiranja, in zagotovilo znatno zmanjšanje porabe energije.

 

Drsna vrata

Novi pomivalni stroji z drsnimi vrati so zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo vsaki višini pohištva in zadovoljijo vse potrebe v kuhinji. Zaradi nove rešitve drsnih tečajev je namestitev izdelka zelo preprosta in omogoča odpiranje vrat z najvišjim kuhinjskim pohištvom.

 

Aplikacija hOn in funkcija Snap&Wash

Rapidò lahko preko pametnega telefona upravljate na daljavo, ne glede na to, kje se nahajate. Vklopite ali izklopite program pomivanja, tudi če niste doma. Preverite stanje stroja in bodite vedno na tekočem o preostalem času do konca programa. Slikajte vašo košaro s posodo in funkcija Snap&Wash bo samodejno zaznala količino, vrsto in postavitev vaše posode in prilagodila cikel pranja.

 

Nizka raven hrupa

Zahvaljujoč novemu inverterskemu motorju s hitrostnim pogonom in najnaprednejši tehnologiji zvočne zaščite je novi Candy Rapidò izjemno tih in zato idealen v odprtih kuhinjah.

 

Energijski razred C

Zaradi kombinacije novega inovativnega in visoko zmogljivega motornega inverterja ter prilagojenih sistemov pomivanja lahko vaš novi pomivalni stroj doseže nov energijski razred C.

 

Tehnične podrobnosti
Inverter motor
da
Vrsta pomivalnega stroja
vgradni
Razred energijske učinkovitosti
C
Učinek pomivanja
A
Učinek sušenja
A
Zamik vklopa
da
Aquastop
da
Mehanska zaščita pred izlivom vode
da
Auto program
da
Programi
hitri program
Pametna povezava
da
Tretji predal
ne
Glasnost delovanja do [dB]
42
Garancija v letih
2
Jamstvo v letih
3
Globina [cm]
60
Poraba vode/na cikel [l]
10.9
Število različnih programov
10
Različne temperature
4
Za število pogrinjkov
15
Cached: Sat, 27 Apr 2024 12:46:43 GMT