Išči

CECOTEC TrendyToast 9000 Black Woody toaster

ID: 695604
57,99 €
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 7.5. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od ponedeljka, 6.5. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Toaster TrendyToast 9000 Black Woody z 900 W moči in 2 kratkimi vendar širokimi režami, za različne debeline kruha. Ponaša se s 3 prednastavljenimi funkcijami, 6 stopnjami pečenja, funkcijo Extra Lift, nastavkom za večja živila in sistemom za samocentriranje.

 

Toaster z 900 W moči in dvojno režo z zmogljivostjo za 2 toasta. 2 kratki zelo široki 3,8 cm reži, ki omogočata vstavljanje različnih vrst kruha. Eleganten dizajn z učinkom lesa. Ima 3 prednastavljene funkcije: ponovno segrevanje, odmrzovanje in preklic (za prekinitev postopka pečenja po želji) in nastavek  za ogrevanje velikih živil, kot so pecivo, torte ali rogljički. Izbirate lahko med 6 stopnjami praženja kruha. Z izbirnikom izberite želeno raven zapečenosti kruha. Funkcija Extra Lift omogoča enostavno odstranjevanje kruha, še posebej je uporabna pri najmanjših koščkih. Pladenj za drobtine, ki se enostavno odstrani za hitro in enostavno čiščenje. Indikator delovanja. Sistem za samocentriranje za doseganje popolnoma enakomernega praženja na obeh straneh. Nedrseča osnova in prostor za shranjevanje kabla.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna
Moč [W]
900
Vrsta opekača
opekač kruha
Funkcije aparata za sendviče
pladenj za drobtine, funkcija odtajevanja, gumb za prekinitev, nastavitev zapečenosti, rešetka za pogrevanje žemelj, samodejni izmet kruha
Cached: Wed, 01 May 2024 21:17:23 GMT