VIKEND AKCIJA! Uporabi kodo: VIKEND

0h
0m
0s
Išči

CEG7302B Aparat za pripravo espresso kave

ID: 20750838
419,99 €

ali od 11,18 € / mesec

Izračun obrokov
Možnost vračila v 14 dneh 
Želite ponudbo za podjetje? 
Dostava
Standardna dostava predvidoma od torka, 30.4. naprej
Osebni prevzem - spletni nakup*
Brezplačno v izbrani poslovalnici z razpoložljivo zalogo  predvidoma od jutri, 29.4. naprej
Prodajalec: Big Bang
Več o prikazovanju ponudb
Opis izdelka

Espresso kavni aparat s temi izjemnimi specifikacijami predstavlja ultimativno doživetje za vse ljubitelje kave. Z natančno zasnovanimi ključnimi lastnostmi, funkcijami in izjemno zmogljivostjo, ta aparat prinaša neprekosljivo kavno izkušnjo v udobju vašega doma.

Z impresivno zmogljivostjo posode za vodo, ki znaša kar 2000 mL, je priprava več skodelic kave hkrati preprosta in udobna.

 

Prilagodljiva višina šobe vam omogoča, da prilagajate višino skodelic in kozarcev, kar zagotavlja enakomerno polnjenje brez razlitja. Snemljiva posoda za odtekanje in odstranljiva posoda za vodo olajšata čiščenje in vzdrževanje aparata.

Nastavitev stopnje grobosti mletja s 13 možnostmi vam omogoča, da popolnoma prilagodite mletje kave po svojem okusu. Penilnik za mleko dodaja razkošno kremasto peno k vašim kavnim napitkom, kar še poveča njihov okus in teksturo.

S programi za nastavitev velikosti skodelice in številnimi funkcijami, kot so dva izhoda za kavo, merilna žlička in osvetlitev skodelice, je ta aparat resnično vsestranski in prilagodljiv. LCD zaslon vam omogoča preprosto spremljanje in nastavljanje različnih parametrov za popolno kavno izkušnjo.

Elegantno oblikovanje iz nerjavečega jekla in stekla v črni barvi dodaja prefinjenost vsaki kuhinji. Z zmogljivostjo 1350 W in tlakom 19 barov boste lahko uživali v izjemno aromatični in bogati kavi. Ta aparat je zasnovan za delovanje pri 50-60 Hz in napetosti med 220-240 V, kar zagotavlja zanesljivo delovanje.

S kompaktnimi dimenzijami, ki merijo 34 cm v višino, 40.5 cm v širino in 27.5 cm v globino, ter težo 7.91 kg, je ta espresso kavni aparat enostaven za postavitev in uporabo. Vključena embalaža pa zagotavlja varno dostavo in prevoz aparata.

Z vsemi temi funkcijami, zmogljivostjo in elegantnim oblikovanjem bo ta espresso kavni aparat postal nepogrešljiv del vaše kuhinje in vam omogočil, da si vsak dan privoščite popolno skodelico kave, prilagojeno vašim željam.

Tehnične podrobnosti
Garancija v letih
2
Barva
črna/inox
Moč [W]
1350
Pritisk črpalke [bar]
19
Prostornina posode [l]
2
Vrsta kavnega aparata
espresso
Cached: Sun, 28 Apr 2024 12:15:27 GMT